سجاد انوشیروانی جواب علی مرادی را داد!
سرمربی پیشین تیم ملی وزنه برداری نسبت به صحبت علی مرادی مبنی بر اینکه انوشیروانی عجولانه تصمیم گرفت، واکنش نشان داد و گفت: اگر تصمیم عجولانه می گرفتم نزدیک به دوسال با کمترین امکانات و شرایط نامطلوب کار نمی کردم و با کیانوش مشکلی نداشتم.
به گزارش جی پلاس، پس از اینکه علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری تصمیم سجاد انوشیروانی را مبنی بر استعفا از سرمربیگری تیم ملی عجولانه خواند، انوشیروانی نسبت به این اظهار نظر مرادی واکنش نشان داد.
انوشیروانی در این مورد بیان کرد: آقای مرادی لطفا حداقل با خودش صادق باشد. واژه تصمیم گیری عجولانه زیبنده خود او است و آن را به من ودیگران نسبت ندهد.اگر تصمیم عجولانه می گرفتم نزدیک به دوسال با کمترین امکانات و شرایط نامطلوب کار نمی کردم. حتما آقای مرادی بخاطر دارد بی کیفیت ترین تغذیه، نبود مکمل مناسب، نداشتن پوشاک و امکانات حداقلی و ده ها مورد دیگر برای این قهرمانان مدال آور در اردو ها وجود داشت که مکرر در مدت فعالیتم درخواست می کردم و هر بار با وعده های سر خرمن به وقت دیگری موکول می شد.
او ادامه داد: بدون شک با آخرین درخواستی که تحت عنوان درخواست ۱۲ گانه داشتم همه متوجه شدند که این کادر فنی و قهرمانان نجیب مدال آور با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنند در حالی که وقتی یک مربی بی نام و نشان بلغاری بنام گارچیف که خودش او را گاری چی معرفی می کند ، به ایران دعوت میکند و تمام درخواست هایش را اجابت کرده وکاملا حرفهای با او رفتار می کند اما در مورد در خواستهای ابتدایی من وهمکارانم کوچکترین ترتیب اثری داده نمی شود . البته درخواست ها نه برای نفع شخصی که همواره برای رفاه و آسایش تیم ملی بوده است.
انوشیروانی هم چنین گفت: اگر تصمیم عجولانه می گرفتم باید بعد از المپیک می رفتم. آقای مرادی حتمامی داند، مدال آوران المپیک بعد از مسابقات درصدد این بودند قید وزنهبرداری را بزنند و یادش هست سهراب مرادی با چه شرایطی اردو را ترک کرد. کیانوش رستمی که طبق گفته خود مرادی قرار بود بعد از المپیک مثل سایر ورزشکاران همراه تیم باشد، به جایی رسیده بود که می خواست برای همیشه از وزنهبرداری خداحافظی کند . البته آقای مرادی ودوستانشان در این ایام با صرف هزینه های هنگفت بدنبال رسیدن به کرسی های فدراسیون جهانی بودند. که طبق معمول وضعیت داخل برایشان مهم نبود چرا که در غیر اینصورت باید به فکر برطرف کردن مشکلات داخلی بودند.
سرمربی پیشین تیم ملی با با بیان اینکه او و رستمی مشکلی نداشتند و فقط سوء مدیریت آن را تبدیل به گره کور کرد، گفت: بعد از انتخابات جهانی با صرف هزینه های گزاف و آن شکست سنگینی که برای خودش و وزنهبرداری ایران بوجود آورد .با فشار های سنگینی از سوی پیشکسوتان، کارشناسان و منتقدان نسبت به سوء مدیریتش مواجه شد .با توجه به نزدیک بودن مسابقات جهانی بزرگسالان و احتمال عدم موفقیت در آن به یادش افتاد یک شب مشکل کیانوش را حل کند. مشکلی که بعد از المپیک براحتی قابل رفع بود بدون اینکه کسی هزینه ی آن را پرداخت کند. این نه تنها حرف من که شاید اکثریت کارشناسان همین نظر را داشتند. چون من وکیانوش باهم هیچ مشکلی نداشتیم وعدم مدیریت آقای مرادی بود که یک راه حل ساده را به گره کور مبدل کرده بود. تصمیم عجولانه رییس فدراسیون البته بخاطر اتلاف وقت یکساله که خود بوجود آورد، باعث تخریب جایگاه والای مربیان می شد من را در کنار تمام نا ملایمت های موجود به این تصمیم واداشت.
نایب قهرمان المپیک لندن خطاب به رییس فدراسیون تصریح کرد: از آقای مرادی می خواهم لطفا با خودش صادق باشد وتصمیمات خود را به گردن دیگران نیندازد . او یک روز شورای فنی را تصمیم گیرنده معرفی می کند اما یک روز دیگر می گوید اعضای آن به عنوان مشاور و در جایگاه مشورت دهنده هستند. این ضد و نقیض گویی وشتاب زدگی در تصمیم گیری ها همواره در او وجود داشته است. کافی است نیم نگاهی به مصاحبه ها ،اظهار نظرها و عزل و نصب هایی که در این مدت مسولیت خود در فدراسیون بیندازد تا صدق صحبت من ثابت شود. البته من در این مدت همکاری با آقای مرادی آنقدر رفتار نامیمون در حوزه فنی، مدیریتی و همچنین موضعگیری در رابطه با مسائل داخلی و بینالمللی در وزنهبرداری دیدم که عطای همکاری با او را به لقایش بخشیدم. که اگر لازم باشد در زمان مقتضی به تمام آنها خواهم پرداخت.
وی در پایان گفت: باشد این هجران این سوز جگر /تا بگویم با تو در وقت دگر
دیدگاه تان را بنویسید