رییس فدراسیون وزنه‌برداری گفت که تاکنون ۹ میلیارد از بدهی ۲۴ میلیاردی فدراسیون وزنه‌برداری پرداخت شده است. او همچنین در مورد عدم تمایل نواب نصیرشلال برای سرمربی‌گری تیم ملی گفت: بهتر است خود نصیرشلال به این موضوع پاسخ دهد.

ورزشی جماران؛ نشست خبری سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در محل این فدراسیون برگزار شد.

انوشیروانی در ابتدا در مورد بدهی میلیاردی فدراسیون بابت سالن مسابقات بیان کرد: خیلی در این مورد صحبت شد. واقعیت این قضیه این است قراردادی قبل از سال ۱۴۰۱ پنج ساله بسته شد. پیمانکار مدعی شد کارهای اضافی انجام داده و مسئولان وقت باید هزینه‌های آن را پرداخت می‌کردند و حتی در یک متمم هزینه‌های پیمانکار را تایید کردند. در دوران کرونا هم متحمل ضرر شد و در دادگاه پیگیر هزینه‌های خود شد و منجر به بدهی ۲۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون شد.

او ادامه داد: تا امروز نزدیک به ۹ میلیارد تومان پرداخت شده است. باید از حمایت وزیر و وزارت ورزش تشکر کنم. قرار است امروز یا چند روز آینده بخشی دیگر از بدهی پرداخت شود و بقیه در دو قسط تا پایان اردیبهشت  سال آینده پرداخت شود.

ادعاهای پیمانکار در دادگاه ثابت شد 

او در مورد اینگه گفته شده است  فدراسیون یک طرفه قرارداد را فسخ کرد و متحمل ضرر  مالی شد، گفت:  قرارداد پنج ساله بود و تاریخ شروع و اتمام آن  مشخص است. پیمانکار پیشنهاداتی برای ادامه کار داشت و ما گفتیم به لحاظ قانونی باید بررسی کنیم و در نهایت قطع همکاری شد. پیمانکار هم ادعاهایی داشت و در دادگاه هم توانست ادعاها را ثابت کند و فدراسیون محکوم شد.

هنوز به چیزی که می‌خواهم نرسیده‌ام 

او در مورد جوانگرایی در تیم ملی گفت:  چیزی که در ابتدا تحویل گرفتیم باعث شد نسبت به آینده نگران شویم اما برنامه‌ریزی که داشتیم منجر به نتیجه شد. البته هنوز به چیزی که خود من می‌خواهم نرسیده‌ایم و هنوز برای رسیدن به نتیجه ایده‌آل به زمان نیاز داریم. فدراسیون برنامه‌ها را با دقت و سرعت ادامه می‌دهد.

انوشیروانی در پاسخ به این پرسش که برنامه فدراسیون در مورد استعدادیابی چیست؟ تاکید کرد: در بحث مربیان هم چند کار خوب کردیم. سعی کردیم تیم های استانی در لیگ جوانان و بزرگسالان شرکت کنند و با مربیان خود در مسابقات باشند. در رویدادهای داخلی هم ورزشکاران با مربیان خود حضور داشتند. هر مربی که تشخیص دهیم پتانسیل خوبی دارد را در کنار مربیان تیم ملی قرار می‌دهیم. قرار است مربیان برتر را انتخاب و حقوق ماهیانه پرداخت کردیم. تعداد مربیان برتر در مردان به ۱۲ نفر و در زنان به ۶ نفر افزایش یافت. 

بانوان به اندازه مردان مهم هستند

او در مورد عملکرد بانوان گفت: عملکرد بانوان به اندازه مردان مهم است. تمام اردوها پا به‌ پای مردان برگزار شد. در ابتدا تیم بانوان از نفراتی بود که سن بالایی داشتند و وزنه‌بردار نبودند از این رو تغییر نسل دادیم. هر چند ریسک بزرگی بود اما باید این تغییر را می‌دادیم چون نگاه ما به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ و المپیک ۲۰۲۸ بود و نمی‌توان در کوتاه مدت هم نتیجه گرفت. الان به یک تیم خوب در رده سنی ۱۶ تا ۲۰ سال رسیده‌ایم. خودمان هم پیش بینی می‌کردیم از قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا درخشش آنها شروع شود.

نصیرشلال خودش باید پاسخ دهد

او در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی براینکه شنیده شده است نصیرشلال تمایل ندارد سرمربی باشد و فدراسیون مخالف است و در نهایت تکلیف سرمربی تیم ملی بزرگسالان چه شد؟ گفت: نصیرشلال الان مسافرت است. خودشان پاسخ بدهند بهتر است. موضع قطعی از طرف او اعلام نشده است. در این دو سال زحمات زیادی کشید و خودمان اشتیاق داریم ادامه همکاری دهد. تصمیم او هر چیزی باشد ما انجام می‌دهیم. 

در اتفاقات اخیر فدراسیون هم مقصر است

انوشیروانی در مورد پرحاشیه بودن سفرهای وزنه‌برداری و اینکه برخی جوانان و نوجوانان موفق نشدند در مسابقات جوانان جهان و نوجوانان آسیا شرکت کنند؟ تاکید کرد: این مسائل در کارهای بزرگ، گستره بیشتری دارد. در این اتفاقات دوستان دیگر هم دلیل تقصیر بودند اما فدراسیون هم مقصر بود. کادرفنی نیز تقصیراتی داشت. از این به بعد فدراسیون حتما حواسش است که چنین اتفاقاتی رخ ندهد.

هر کشور ۵ وزنه‌بردار در المپیک خواهد داشت

رییس فدراسیون در مورد تغییر اوزان وزنه‌برداری تاکید کرد: تغییر اوزان انجام شده است. یک وزن که ما شانس داشتیم (۱۰۲ کیلوگرم) کم شد اما به نظرم ۷۸ کیلوگرم، ۸۸ کیلوگرم، ۹۸ کیلوگرم، ۱۱۰ کیلوگرم و فوق سنگین باید برنامه‌ریزی کنیم که به نتیجه برسیم. در کنگره این بحث شد از هشت وزن، هفت وزن در المپیک است و هر کشور پنج نفر در المپیک می‌تواند داشته باشد و فقط در یک وزن دو نماینده می تواند داشته باشد.

تکذیب رد پای وزنه‌برداری در ماجرای ارزی بدنسازی

انوشیروانی در مورد اینکه گفته شده مهر وزنه‌برداری پای نامه بدنسازی برای خروج ارز از کشور بوده  است، تاکید کرد: نه نامه‌ای دیدیم و نه سوالی از وزارت ورزش و مراجع قضایی شده است و من تکذیب می کنم. اگر نامه‌ای بوده به ما هم نشان دهند. این گونه اظهار شده که کلانتری در صورت جلسه بجای بدنسازی، وزنه‌برداری نوشته است.

روی بودجه ۵۰ میلیاردی حساب باز کرده بودیم

انوشیروانی درباره بودجه فدراسیون گفت: در این یکی دو سال رشد بودجه داشته‌ایم. البته فدراسیون درآمدزا شده است. نگاه‌مان این است که خودمان این درآمدزایی را افزایش بدهیم. همچنین چند برند مختلف را کنار خودمان داشته‌ایم. جهش خوبی هم در کمک‌های وزارت و کمیته بوده است. فکر می‌کنم رشد چشمگیری در درآمدها داشته‌ایم. وقتی نمایندگان در مجلس تصمیم می‌گیرند در خصوص بودجه سال آینده، یک بند به دولت تکلیف شده است که اگر آن شرکت‌ها به تعهدات خود عمل نکنند، خزانه‌داری کشور می‌تواند مستقیماً از حساب آنها برداشت کند. ما روی این پول که ۵۰ میلیارد بوده، حساب ویژه‌ای باز کرده بودیم، اما تا امروز تخصیص نیافته است. وزارت ورزش پیگیر این بودجه است. باید این را بگویم که ورزش چیزی نیست که با اولویت به آن نگاه نشود. فکر می‌کنم دولت و مجلس انگیزه کمک به ورزش را دارند، اما این پول باید تخصیص پیدا کند. در واقع در تخصیص باید ورزش در اولویت قرار بگیرد.

او در مورد وضعیت مربیان ایران گفت: از لحاظ مربی به ظرفیت خوبی رسیدیم و بین سه کشور اول دنیا هستیم و نشان می‌دهد کادرفنی ما از لحاظ علمی در شرایط خوبی قرار دارند. برخی کشورها درخواست دارند از ما مربی بگیرند. ما به لحاظ فنی خودکفا هستیم با این حال در ارتقاء دانش فنی و  آموزش باید  برنامه‌هایی داشته باشیم که این کار را می‌کنیم تا سطح فنی مربیان افزایش یابد.

از انگیزه وزنه‌بردار حمایت می‌کنیم 

انوشیروانی در مورد افت مصطفی جوادی و برنامه فدراسیون برای پیشرفت علیرضا یوسفی برای رسیدن به رکورد تالاخادزه گفت: در مسابقات جهانی نتایج خوبی به دست آمد و این روند را باید ادامه دهیم و رو به رشد باید باشد. ورزشکار انگیزه دارد و ما هم او را حمایت می‌کنیم و انگیزه ورزشکار هدف ما است. علی داودی هم رشد رکوردی خوبی داشت و مدال نقره گرفت و پتانسیل ویژه است. آیت شریفی و دو نفر در جوانان هم مدعی هستند. در بقیه اوزان هم این شرایط را داریم.

او ادامه داد: پیش بینی می کردیم نفرات جوان  به دلیل استرس  نتوانند عملکرد خودشان را داشته باشند اما به این تیم خیلی امیدوار هستیم.

انوشیروانی در مورد افت جوادی گفت: جوادی یک آسیب دیدگی قدیمی داشت اما چون در آستانه المپیک بود با فیزیوتراپی کار را پیش بردیم اما بعد از المپیک درد او بیشتر شد. بعد از  مسابقات جهانی پیگیر آسیب‌دیدگی  وزنه‌برداران بودیم و مدتی فرصت می‌دهیم تا مصدومیت خوب شود. او ظرفیتی است که مصدومیتش خوب شود می‌توان از او رکوردهای خوبی دید. 

مشکل فضا داریم

او در مورد صحبت وزیر مبنی براینکه وظیفه رییس فدراسیون ساخت و ساز نیست بلکه قهرمان پروری است، گفت: باید قبول کنیم زیرساخت مناسب نباشد، نمی‌توان اجرای برنامه‌ها را به خوبی پیش برد. ساخت و ساز وظیفه‌ ما نیست. کمبود فضا ما را خیلی اذیت می‌کند. بدون دخالت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک مجموعه را بازسازی  کردیم. منظور وزیر این است کار زیر ساخت نباید باعث شود تمرکز از روی ورزش قهرمانی برود. ما نتایج خوبی گرفتیم و کمپ جدید را هم به زودی می سازیم. 

هر رفتاری دوستان دارند به خودشان مربوط است

او در مورد اینکه برخی افراد با جدا شدن از فدراسیون مخالف فدراسیون شده‌اند، تاکید کرد: ما با این دوستان با تمام اعتماد همکاری کردیم و دوستان جایی به این نتیجه رسیدند همکاری نکنند و تشخیص خودشان بود. هر رفتاری کردند به خودشان مربوط است اما ما از دایره احترام خارج نشدیم.

انوشیروانی در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود نسل جدیدی در وزنه برداری وجود نداشته و همه نفرات از قبل بوده‌اند تصریح کرد: می‌گویند نسلی که وجود دارد در گذشته ساخته شده است، اما همین جوانان و نوجوانان در دوره ما ساخته شده اند. به غیر از مصطفی جوادی و علی داودی بقیه در این دوره ساخته شده‌اند. در این ۲ سال و نیم این روند رو به رشد را می‌بینیم. علی داودی در این فدراسیون روند رو به رشد بوده یا رو به افت؟ قطعا رو به رشد بوده و از رکوردهایی که می‌زند، مشخص است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی سجاد انوشیروانی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.