در گفت و گو با جی پلاس مطرح شد
توضیحات سلیمی درباره جنجال کمیسیون ورزشکاران/ بهداد: خط به خط آیین نامه را خوانده ام/ پوشیدن لباس تیم ملی حرمت دارد
قهرمان المپیک لندن اعتقاد دارد اینکه برخی از اعضای کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک قولهایی دادهاند خلاف قانون و عرف است چون اعضا نباید از حیطه توانایی و اختیاراتشان خارج شوند.
بهداد سلیمی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی جی پلاس، در خصوص حواشی ایجاد شده در کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک اظهار کرد: کمیسیون ورزشکاران فقط نقش مشورتی دارد و اینکه برخی از دوستان قولهایی دادند خلاف قانون و عرف است چون نباید از خارج حیطه توانایی و اختیاراتمان عمل کنیم. تا جایی که من در جریان هستم و خط به خط آیین نامه را بارها خواندم قید شده که در اولین جلسه پس از انتخابات باید انتخابات درون کمیسیونی برگزار شود؛ جلسه اول که برگزار شد رئیس کمسیون انتخاب میشود تا ایشان راه را برای ادامه فعالیت هموار کند.
او افزود: دوستان یک سری مباحثی را مطرح کردند تا به احترام دو کشتی گیر حضور پیدا نکرده، انتخابات را برگزار نکنیم اما این امکان وجود نداشت کمیسیون بدون رئیس باشد بنابراین ما رئیس و نایب رئیس را انتخاب کردیم اما از اینجا به بعد رئیس باید جلسات را اداره کند. سجاد گنج زاده به عنوان ریاست کمیسیون اعلام کرد برای اینکه دلخوری ایجاد نشود و با توجه به اینکه حسن یزدانی و محمدرضا گرایی از قهرمانان خوب ما هستند یک فرصت یک هفتهای داده شود تا این اختلافات به پایان برسد و بقیه انتخابات را در یک زمان مناسب تر برگزار کنیم اما متاسفانه در طول یک هفته نه تنها مشکل برطرف نشد بلکه شدت هم پیدا کرد البته شاید هم من اشتباه فکر کنم.
عضو کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک در ادامه تصریح کرد: در نهایت مقرر شد انتخابات هیات اجرایی برگزار شود تا اعضا کمیسیون به دنبال عملی کردن قولها و برنامههایی که داده بودند بروند. تمام اقدامات ما تا این لحظه طبق چارچوب مقررات بوده اما دوستان یک سری ایرادات گرفتند که من واقعا نمیدانم چیست و باید ببینیم نسبت به آیین نامه چه ایرادی خواهند گرفت.
عضو کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک در مورد انتقاداتی مبنی بر حضور نداشتنش در جلسات دوره قبل گفت: ما 20 ورزشکار داریم که حدود 16 نفرشان فعال هستند؛ معمولا به این شکل است که در هر جلسه تعدادی از اعضا به خاطر حضور در اردو و یا مشغلههای دیگر در جلسات کمیسیون غیبت دارند. در دوره قبل حتی با 8 نفر هم جلسات را برگزار کردند و در طول یک سالی که من عضو بودم چهار جلسه برگزار شد که سه جلسه به خاطر مشکلات نبودم یک جلسه هم شرکت کردم که اصلا خروجی نداشت. این حضور یا عدم حضور کاملا طبیعی است و نمیتوان خرده گرفت.
قهرمان فوق سنگین المپیک لندن در خصوص شرایط فعلی وزنه برداری تصریح کرد: من هیچ خبری از وزنه برداری ندارم و ارتباطم با این رشته در حد آکادمی و تیم باشگاهی است که کار مربیگری را انجام میدهم؛ در مورد شورای مشورتی هم که قبلا توضیح دادم فقط یک جلسه معارفه داشت و بعد از آن هیچ جلسهای راجع به هیچ موضوعی برگزار نشد و من هم استعفا دادم.
او با اشاره به حضور نداشتن کیانوش رستمی و سهراب مرادی در مسابقات جهانی تصریح کرد: اولویتها عوض شده و مدالهای انفرادی را فدای مدال تیمی میکنیم در صورتی که این مدال ارزشی ندارد چون رشته ما کاملا انفرادی است بنابراین باید با این شرایط ارز به جای اینکه تیم کمی را عازم مسابقات کنیم که مثلا از 10 نفر سه نفر مدال کسب کنند بهتر است تیم پنج نفره راهی مسابقات کنیم که سه نفر شانس مدال باشند و دونفر دیگر از جوانهایی باشند که در آینده حرفی برای گفتن داشته باشند؛ اگر کشوری مانند چین با تیم کامل به مسابقات میرود تمام نفراتش شانس مدال هستند.
بهداد سلیمی در پایان صحبتهای خود گفت: پوشیدن لباس تیم ملی حرمت دارد و جایگاه آن را فدراسیون تعیین میکند. افرادی مانند سهراب مرادی، کیانوش رستمی، حافظ قشقایی و علی داوودی سرمایه هستند. سهراب مرادی در نهایت چند سال دیگر میتواند وزنه بزند؟ این فرصتهای از دست رفته هیچ وقت برای او بر نمیگردد.
باسلام ، اظهارات بهدادسلیمی عزیز در مورد وزنه برداری بسیار کارشناسی ودلسوزانه ولی کو گوش شنوا افسوس که منافع شخصی رییس فدراسیون و همکارانش منافع ملی وزنه برداری راویرانه کرده.