به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش استان همدان، عباس احمدی مقیم اظهار داشت: آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی سال تحصیلی 97-98 در 32 حوزه استان همدان برگزار شد.
وی با بیان اینکه گزینش دانش آموزان برای ورود به پایه دهم در مدارس سمپاد و نمونه دولتی بر مبنای این آزمون صورت می گیرد، ادامه داد: برای شرکت در این آزمون پنج هزار و 672 داوطلب نام نویسی کردند.
گفتنی است؛ مطابق با تبصره یک ماده 11 از دستورالعمل اجرایی مدارس نمونه دولتی، گزینش دانش آموزان در آزمون ورودی دبیرستان های دوره دوم متوسطه در رشته های نظری و یا هنرستان های فنی و حرفه ای، بر اساس میانگین امتیاز کل آزمون ورودی و معدل کل پایه نهم (50 درصد امتیاز کل آزمون ورودی و 50 درصد معدل کل پایه نهم) خواهد بود.
همچنین شرط محاسبه 50 درصد معدل کل پایه نهم برای پذیرش دانش آموزان در دبیرستان های نمونه دولتی دوره دوم متوسطه، داشتن معدل کل حداقل 17 و همچنین کسب حداقل نمره 12 در همه عناوین دروس پایه نهم در خردادماه سال تحصیلی 97-96 است.
محتوای آزمون مشتمل بر 2دسته سئوالات (استعداد تحلیلی) و (استعداد تحصیلی) است؛ به طوریکه 20 درصد امتیاز آزمون مربوط به سئوالات (استعداد تحلیلی) و 80 درصد آن مربوط به سئوالات (استعداد تحصیلی) می شود.
سئوالات استعداد تحلیلی و استعداد تحصیلی به صورت چهارگزینه ای (فقط با یک پاسخ درست) طراحی شده است.
18 نوع مدرسه در نظام تعلیم و تربیت کشورمان وجود دارد که به لحاظ اداره آنها به انواع «مدارس دولتی»، «غیر دولتی»، «تیزهوشان»، «نمونه دولتی»، «هیات امنایی»، «تربیت بدنی»، «علوم و معارف اسلامی»، «قرآنی»، «ایثارگران»، «دانش‌آموزان استثنایی»، «بزرگسالان»، «مدارس وابسته به نهادهای مختلف»، «مدارس سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی»، «مدارس شبانه روزی»، «از راه دور»، «ماندگار»، «مدارس هوشمند» و «شبانه» تقسیم بندی می شوند.
به گزارش ایرنا، بیش از 264 هزار دانش‌آموز در 19 شهرستان، ناحیه و منطقه استان همدان در 2 هزار و 594 مدرسه تحصیل می ‌کنند و 31 درصد از دانش آموزان استان در مناطق روستایی و 69 درصد در مناطق شهری مشغول به تحصیل هستند.
1181/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.