احمد باقری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه سن مادر که یکی از آفات مهم غلات به حساب می آید در آخرین روز سال گذشته از سوی کارشناسان جهاد در مزارع کشاورزی مشاهده شد افزود: کار مقابله با این آفت در دستور کار قرار گرفت و به همین منظور و با هماهنگی کشاورزان کار سمپاشی مزارع بر علیه سن مادر از نهم فروردین ماه آغاز شد.
وی ادامه داد: به منظور مقابله با پوره سن 12 گروه زیر نظر جهاد کشاورزی تشکیل شده که این گروهها مزارع را رصد کرده و کشت هایی را که نیاز به سمپاشی دارند شناسایی و سپس با همکاری کشاورزان اقدام به سمپاشی می کنند.
وی با بیان اینکه کار سمپاشی همچنان تداوم خواهد داشت گفت: پیش بینی می شود که از مجموع 31 هزار هکتار مزارع گندم و جو شهرستان حدود 20 هزار هکتار نیاز به سمپاشی و مقابله با سن مادر داشته باشند.
مدیر جهاد کشاورزی نهاوند با بیان اینکه کشاورزان تاکنون استقبال خوبی از کار سمپاشی مزارع داشته اند ابراز امیدواری کرد: که این روند تا پایان کار ادامه داشته باشد و در این راستا سموم مورد نیاز به اندازه کافی وجود دارد که در اختیار آنان قرار داده می شود.
باقری گفت: سال گذشته با زحمات کارشناسان جهاد و کشاورزان آفت سن زدگی در نهاوند وجود نداشت که همین عامل باعث شد 75 هزار تن گندم از نوع مرغوب از سوی کشاورزان تحویل مراکز خرید شود.
در حال حاضر 12 هزار هکتار از مزارع نهاوند زیر کشت گندم آبی ، هفت هزار و 500 هکتار زیر کشت گندم دیم ، پنج هزار هکتار زیر کشت جو آبی و هفت هزار و 500 هکتار دیگر نیز زیر کشت جو دیم قرار دارد.
شهرستان نهاوند به واسطه آب و هوا و ریزش های جوی مناسب یکی از قطب های اصلی کشاورزی استان همدان است که در تولید بسیاری از محصولات رتبه برتر استان را به خود اختصاص داده است.
از عمده ترین محصولات تولیدی نهاوند می توان به گندم ، جو ، چغندر قند ، نخود ، لوبیا ، گشنیز ، کلزا و آفتابگردان اشاره کرد.
این شهرستان با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 185 هزار نفر در 105 کیلومتری جنوب استان واقع شده است.
2087/7525
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.