بهاره نوری صفا روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بهترین محل برای رهاسازی ماهی های قرمز آب های بسته شامل حوضچه های پارک و استخرها است.
وی اضافه کرد: رها کردن ماهیان قرمز در رودخانه ها آثار زیانبار زیادی برای محیط زیست دارد چراکه ماهی های قرمز گونه های غیر بومی هستند.
وی ادامه داد: ورود گونه های غیربومی جدید به چرخه زیست محیطی کاری غیرکارشناسی است و این امر مستلزم انجام یکسری مطالعات درباره آثار حضور این گونه در طبیعت است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان همدان اظهارکرد: گونه غیر بومی ماهی قرمز با قرار گرفتن در رودخانه ها و سدها اقدام به تغذیه منابع غذایی و بر هم زدن زنجیره غذایی دیگر گونه های آبزی می کند.
نوری صفا اضافه کرد: علاوه بر این تخم دیگر آبزیان توسط ماهیان قرمز تغذیه شده و جمعیت این گونه های آبزی در معرض آسیب قرار می گیرد.
وی گفت: با همکاری هلال احمر استان همدان مراکزی برای جمع آوری ماهی های قرمز نوروزی پیش بینی شده است که یکی از آنها در بوستان نماز واقع در ورودی شهر همدان از سمت فرودگاه قرار دارد.
استان همدان دارای 6 منطقه حفاظت شده و 11 منطقه شکار ممنوع است؛ همچنین طبق مطالعات صورت گرفته در سه دهه اخیر، 40 گونه پستاندار، 181گونه پرنده، 43 گونه خزنده، 39گونه ماهی و چهار گونه دو زیست در همدان شناسایی شده است.
7526/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.