به گزارش ایرنا محمد کاظمی روز شنبه در آیین جشن روز مهندس در مجتمع الماس ملایر اظهار کرد: جامعه مهندسی کشور می توانند به شرط استفاده از نظرهای کارشناسی آنها و تعهد و تخصص خود در عمران و آبادانی کشور مفید باشند و در این زمینه تلاش کنند.
وی اضافه کرد: یکی از امتیازات و تحولات خوب پس از پیروزی انقلاب، توسعه مراکز آموزش عالی، دانشگاه ها و موسسه های علمی و پژوهشی است که حاصل آن دانش آموختگان زیادی در حوزه های مختلف به ویژه فنی و مهندسی است.
وی با بیان اینکه هم اکنون به تناسب دانش آموختگان کشور نتوانستیم کار و اشتغال ایجاد کنیم، افزود: تعداد قابل توجهی از مهندسان دانش آموخته ما امروز اشتغال مستمری ندارند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در کشورهای همجوار ما زمینه استفاده از تخصص مهندسان ایرانی وجود دارد، اما باید با فراهم کردن زمینه های کار و اشتغال آنان از مهاجرت ذخیره نیروهای انسانی داخل کشور جلوگیری کنیم.
نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس دهم تاکید کرد: باید زمینه توجه به علم و دانش و استفاده از تخصص های مختلف دانش آموختگان در حوزه های مختلف فراهم شود.
کاظمی بیان کرد: در این راستا نمایندگان ملایر در زمینه ایجاد اشتغال در حوزه های تولید، صنعت، کشاورزی و خدماتی حرکت های خوبی را انجام داده اند.
وی یادآور شد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل ویژه ملایر در بخش معدن رایزنی هایی با بخش معدن شستا انجام داده ایم که امیدواریم با سرمایه گذاری در این حوزه بتوانیم از نیروهای بومی شهرستان استفاده کنیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر نیز جامعه مهندسان را سرمایه های ارزشمند و پتانسیل مهمی در این شهرستان برشمرد و گفت: مهندسان با تجربه و کارآزموده انگیزه بسیار بالایی برای تلاش و پیشرفت کشور دارند که باید زمینه را برای ایفای نقش آنان مهیا کنیم.
عبدالعظیم رضایی وجود زیرساخت های اجتماعی، فیزیکی، فرهنگی، تکنولوژیکی، فعالیت موسسه های مهم آموزشی عالی و دانشگاهی، وجود پنج دانشکده در حوزه مهندسی و عمران، توسعه حوزه راه ها و راه آهن و موقعیت جغرافیایی ویژه ملایر و وجود نیروی انسانی فرهیخته و تحصیل کرده را از جمله ظرفیت ها و بسترهای مناسب این شهرستان برای پیشرفت عنوان کرد.
وی با بیان اینکه در حال خروج از رکود در ساخت و مسکن هستیم، بیان کرد: دانش فنی مهندسان و تعهد کاری آنان نشان می دهد که کمترین مشکل را در ساخت و سازهای شهری داشته ایم.
رضایی ادامه داد: باید تلاش کنیم این ظرفیت حفظ و ارتقا پیدا کند، چراکه هرگونه کوتاهی و قصور در حرفه مهندسی، نتیجه اش به جامعه مهندسی کشور برمی گردد.
رئیس سازمان نظام مهندسی استان همدان نیز رکود در ساخت و ساز را یکی از مشکلات عمده مهندسان عنوان کرد و افزود: این امر موجب شده تا کمتر از ظرفیت و توان مهندسان استفاده کنیم.
رضا مقصودخواه اظهار کرد: با توجه به اینکه وظیفه قانونی ما در نظام مهندسی ارجاع نظارت است، در این راستا سعی کرده این کارها را عادلانه بین اعضاء تقسیم کنیم.
وی ادامه داد: پرداخت حق الزحمه از سوی نظام مهندسی یکی از مشکلاتی بود که با امضای تفاهم نامه ای یک حساب وکالتی مهندسان در اختیار سازمان نظام مهندسی قرار می گیرد.
مقصودخواه اضافه کرد: تامین امکانات رفاهی و رفع مشکلات جامعه مهندسی استان از برنامه های آتی است که امیدواریم با تعامل بیشتر دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی بتوانیم هر چه بیشتر از توانمندی و تخصص مهندسان استفاده کنیم.
رئیس نظام مهندسی ملایر نیز با اشاره به توان و تخصص مهندسان ملایری اظهار کرد: مهندسان این شهرستان در حوزه های تخصصی خود نهایت تلاش خود را برای توسعه و آبادانی شهر به کار گرفته اند.
رضا زندعیسی خانی ادامه داد: در حال حاضر تعداد 553 مهندس در رشته های مختلف عضو نظام مهندسی شهرستان هستند که از این تعداد رشته عمران با 311 تن بیشترین آمار مهندسان را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: علاوه بر این 99 مهندس در رشته معماری، 61 مهندس در رشته برق، 64 مهندس در رشته مکانیک، هشت تن نقشه بردار و هشت مهندس دیگر در رشته شهرسازی عضو این سازمان هستند.
در حال حاضر هشت هزار و 80 مهندس در رشته های مختلف عضو سازمان نظام مهندسی استان همدان هستند.
در این آیین از نائب رئیس و دبیر هیات رئیسه، کمیته رفاهی و آموزشی نظام مهندسی ملایر، یک تن از مهندسان نمونه ملایر و همچنین مهندس هادی اسدی برای طراحی و معماری نقشه سازمان نظام مهندسی تجلیل شد.
همچنین از مادر و همسر شهید حیدر ابراهیم خانی شهید مدافع حرم در آستانه فرا رسیدن روز مادر و بزرگداشت مقام زن تجلیل شد.
ملایر در 75 کیلومتری جنوب شهر همدان مرکز استان در غرب کشور واقع شده است.
7528/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.