به گزارش روز سه شنبه ایرنا ایرنا، نوشتن کار سختی نیست، اما درباره افراد خاص نوشتن مانند نویسنده ها کارکمی سخت می شود.
آنها خود استاد فن نویسندگی هستند و کتابهایشان دست به دست می‌شود و هر روز بر تعداد شیفتگان خواندنشان افزوده می شود.
نویسندگانی همچون بهناز ضرابی زاده، غلامرضا بکتاش، سید میثم موسویان و عزت الله الوندی که از همین آب و خاک همدان برخاسته اند و در عرصه نویسندگی نشو و نما کرده اند و هرکدام صاحب چندین اثر نامدار هستند.
بهناز ضرابی زاده با 'دختر شینا' به شهرت رسید و در برنامه ای با عنوان 'نشست کتابخوانان ویژه نویسندگان کودک و نوجوان' به دعوت کتابخانه مرکزی همدان، کتاب 'محله حاجی' را آورد تا به جمع مشتاقان کتاب معرفی کند.
کتابخانه مرکزی در یکی از بلندترین نقاط شهر همدان واقع شده و از اینجا زیر و بم شهر را در پس زمینه برفی الوند می توان به تماشا نشست.
اینجا بهترین مکان برای ورق زدن 'محله حاجی' و همپا شدن با 2 نوجوان قهرمان کتاب بهناز ضرابی زاده است؛ محله حاجی یکی از محله های قدیمی همدان و حوالی خیابان تختی و اکباتان قرار دارد. این نشانی را ضرابی زاده می دهد و آرام و صمیمی از نقش مردم همدان بویژه اهالی این محله در پیروزی انقلاب اسلامی می گوید.
مهرداد نادری فر مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان و طاهره دوروزی مشاور استاندار همدان در امور بانوان هم با اندکی تاخیر به جمع کتابدوستان اضافه می شوند.
نگاه دوروزی تا به 'محله حاجی'می افتد چشمانش برقی می زند و خاطره های کودکی اش از این محله گل می کند و از روزهایی می گوید که با همسن و سالانش برای حمایت از جوانان مبارز انقلابی لقمه هایی از نان و پنیر آماده می کرده و ... .
نوبت به سید میثم موسویان دیگر نویسنده همدانی می رسد تا کتابش را معرفی کند. او از چند و چون نگارش کتاب 'اذان بی موقع' می گوید و از اذانی که بی موقع برای شکستن حکومت نظامی بر بام خانه ها طنین انداز می شد و نوجوانانی که موج مبارزات انقلاب متحولشان می کند را در این کتاب به تصویر کشیده است.
آثار موسویان به داشتن نثر زیبا و آمیخته با طنز مشهور است.
گریه نوزادی به ناگاه کتاب دوستان را شگفت زده می کند و همه نگاه ها به سمت صاحب صدا برمی گردد که با معجزه آغوش مادرش ساکت می شود. 'می خواهم مثل پدرش نویسنده بزرگی شود' این را همسر سید میثم موسویان در پاسخ به نگاه پرسشگرم می گوید.
فریبا زارعی هم آنچنان همرنگ این جماعت نویسنده و کتابخوان شده که مدیرکل کتابخانه های عمومی بودنش را به سختی می توان تشخیص داد.
او هم انس و الفتی دیرین با کتاب دارد و از برپایی دومین نشست کتابخوانان بسیار خرسند است.
زارعی این برنامه را بهترین راه برای ارتباط چهره به چهره نویسنده، مردم و کتاب می داند و از اینکه توانسته فاصله بین این سه را کم کند به خود می بالد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی همدان حمایت از قشر نویسنده و آشنایی با نویسندگان بومی را از رهاوردهای دیگر این برنامه عنوان می کند و امیدوار به استمرار اینگونه نشست هاست.
'دهکده کوچک نوفل لوشاتو' به قلم محمد رضا شمس، که داستان تبعید حضرت امام خمینی(ره) در پاریس را روایت می کند هم در این نشست معرفی شد.
'تا رادیو خبر داد' مجموعه اشعار انقلابی از غلامرضا بکتاش شاعر ملایری که حالا از برجسته های کشور در حوزه کودک و نوجوان است هم خوانده می شود.
خواندن 'مرغ هوا' اثر عزت الله الوندی نویسنده ای از دیار تویسرکان هم به همه سفارش شد.
یاسمینا، گیلار، الیا، تارا، نازنین زهرا، گیلانه و عسل نویسنده های کوچک همدانی هستند که در مدرسه فرزانه درس می خوانند و به سرپرستی مریم زرنشان معلم خلاقیت شان به این برنامه آمده اند.
زرنشان نمونه هایی از آثار نویسنده های کوچک را که با رنگ های آبی، زرد و قرمز به شکل کتابهای زیبا درآمده بود را به همه نشان می دهد.
در آخر از نویسندگانی که کتاب هایشان را معرفی کردند با اهدای لوح سپاس تقدیر می شود و سجاد خادمی مسئول روابط عمومی هم با گرفتن چند عکس برنامه ی امروز را به حافظه ی آرشیو کتابخانه ی مرکزی می سپارد.
7527/2090
خبرنگار: زهرا زارعی** انتشاردهنده: سعید زارع کندجانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.