مجید اسکندری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارکرد: پسماندهای پلاستیکی ناشی از کشت های زیر پلاستیکی جزو پسماندهای کشاورزی محسوب می شود.
وی ادامه داد: طبق ماده 13 ضوابط و روش های مدیریت اجرایی پسماندهای کشاورزی، مراجع قضایی به موجب شکایت جهاد کشاورزی و محیط زیست درباره تخلفات مدیریت پسماندهای کشاورزی به این جرائم رسیدگی می کند.
وی ادامه داد: در این راستا اداره کل حفاظت محیط زیست رزن با همکاری جهاد کشاورزی اقدام به برخورد با کشاورزانی که نسبت به جمع آوری پسماندهای کشاورزی به ویژه پلاستیک ها اقدامی نمی کنند ، کرده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست رزن یادآوری کرد: هفت کشاورز در سال 95 به علت کم توجهی به جمع آوری پسماندهای به جا مانده از کشت های پلاستیکی به مرجع قضایی معرفی شدند.
اسکندری افزود: امسال نیز برای 21 کشاورز اخطاریه قانونی صادر شد و از ابتدای مهر سال جاری کشاورزانی که نسبت به دریافت پسماندهای پلاستیکی اقدامی نکرده بودند به مرجع قضایی معرفی شدند.
وی گفت: تجزیه پلاستیک های رها شده در زمین های کشاورزی 100 تا 300 سال طول می کشد بنابراین رها سازی آن در سطح زمین موجب آلودگی و تخریب بافت و ساختمان خاک و نمایان کردن چهره ای پلشت از محیط زیست می شود.
50 درصد از اراضی رزن قابل کشت است همچنین 27 درصد محصولات زراعی و 17 درصد از محصولات کشاورزی استان همدان در شهرستان رزن تولید می شود.
7526/2087
خبرنگار: علیرضا جهانگیری**انتشار دهنده: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.