به گزارش ایرنا علی سیاوشی عصر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه ملایر قطب تولید انگور است، بسیج سازندگی آماده ارائه تسهیلاتی با مبلغ 2 میلیارد ریال برای ایجاد صنایع تبدیلی است.
وی با اشاره به ملی شدن صنعت مبل و منبت ملایر و فعالیت بیش از 15 هزار تن در این رشته افزود: با پیگیری های انجام شده در صدد هستیم تسهیلاتی را نیز برای صنعت مبل و منبت ملایر و حمایت از فعالان این هنر در نظر بگیریم.
سیاوشی یادآور شد: افرادی که دارای تعاونی بوده و شرایط لازم را دارند، در بخش تولید زعفران، شیره انگور و طرح های اقتصاد مقاومتی برای اخذ تسهیلات به بانک معرفی شده اند.
وی بیان کرد: در زمینه تسهیلات اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی انگور بیش از یک میلیارد و 400 میلیون ریال تسهیلات به افراد متقاضی در راستای اجرای طرح های زعفران، پرورش دام، شیره انگور و گیاهان دارویی پرداخت شده است.
سیاوشی به راه اندازی صندوق های قرض الحسنه مردمی در ملایر اشاره کرد و افزود: این صندوق ها توسط مردم و برای مردم بدون دخل و تصرف بسیج و سپاه راه اندازی می شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر هشت صندوق قرض الحسنه مردمی در هشت نقطه شهرستان شامل چهار نقطه شهری و چهار نقطه روستایی با هدف اشتغالزایی و رفع مشکلات مردم راه اندازی شده است.
سیاوشی با بیان اینکه تسهیل گرها در این زمینه مشخص شده و دوره های آموزشی و مصاحبه برای آنان در حال انجام است گفت: صندوق های شهری در چهار نقطه مسجد سیدالشهداء(ع) چهار راه شقایق، مسجد انصارالحسین(ع) بلوار ولیعصر، مسجد دو طفلان میدان کشاورز و مسجد ولیعصر(عج) در 16 متری شمس آباد ملایر و در چهار نقطه روستایی پیروز، نامیله، پیهان و بیجن آباد راه اندازی شده است.
مسئول بسیج سازندگی ملایر درباره اردوهای جهادی بسیج نیز اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون یک هزارو 442 نفر روز در اردوهای جهادی شرکت کرده اند که از این تعداد، 782 تن در قالب 61 گروه در اردوهای یک روزه، 257 تن در قالب 24 گروه در اردوهای سه روزه و 378 تن در قالب 26 گروه در اردوهای هفت روزه بوده است.
سیاوشی گفت: این گروه ها در برنامه های عمرانی، فرهنگی، آموزشی و خدماتی در مناطق محروم شرکت کرده اند که شامل لایروبی قنات ها ، زیباسازی و پاکسازی محیط زیست، کمک به برداشت محصول و دیوار چینی رودخانه است.
وی با بیان اینکه در اردوهای دانش آموزی(هجرت 10 روزه) 125 نفر روز در قالب 21 گروه در تابستان امسال فعالیت داشتند افزود: در این زمینه کلاس های آموزشی در بخش های مختلف زنبورداری، پرورش قارچ، گیاهان دارویی و صنایع تبدیلی برای 350 تن برگزار شد که در پایان دوره گواهی معتبر از مراکز دولتی برای آنها اخذ شد.
وی همچنین به تشکیل شورای جهادی شهرستان ملایر اشاره و اظهار کرد: این شورا با هدف تدوین برنامه ها، ساماندهی و تمرکز گروه های جهادی و جلوگیری از پراکندگی این گروه ها تشکیل شده است.
سیاوشی ادامه داد: از این پس گروه های جهادی به صورت یک گروه متمرکز برنامه های خود را انجام می دهند و شورای جهادی یک منطقه را به عنوان اولویت انتخاب و گروه های جهادی برنامه های خود را در آن منطقه اجرا می کنند.
وی افزود: هم اکنون منطقه 16 متری شمس آباد به عنوان اولویت انتخاب شده و تمامی خدمات در راستای رفع محرومیت این منطقه انجام خواهد شد.
وی گفت: هفته بسیج امسال پایگاه گروه های جهادی در این منطقه افتتاح شد و بسیج سازندگی به مدت سه سال در منطقه 16 متری فعالیت دارند و برای رفع مشکل این منطقه در حوزه های مختلف بسیج می شوند.
به گزارش ایرنا، بسیج سازندگی در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق اقتصاد مقاومتی، تسهیلات کم بهره برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی به جوانان ارائه می کند.
در همین رابطه از ابتدای امسال تاکنون یک میلیارد و 400 میلیون ریال تسهیلات به متقاضیان طرح های اقتصاد مقاومتی در شهرستان ملایر پرداخت شده است.
سال جاری نیز در راستای حمایت از محصول انگور با توجه به اینکه ملایر قطب تولید انگور است، تسهیلات با مبلغ 2 میلیارد ریال با بهره کم به متقاضیان دارای برند و مجوزهای بهداشتی در فرآورده های انگور پرداخت می شود.
حدود 11 هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت انگور است که سالانه بیش از 240 هزار تن انگور در ملایر تولید می شود و نیازمند ایجاد صنایع تبدیلی این محصول است.
شهرستان ملایر با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
7528/2087
خبرنگار: معصومه موسوی**انتشار دهنده: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.