غلامرضا سیفی شامگاه پنجشنبه در نشست امور بازنشستگان نهاوند افزود: در سال گذشته به پنج هزار و 531 نفر مبلغ 30میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده که در سال 96 این رقم به 40 میلیون ریال افزایش یافته و تلاش بر این است که از هر پنج نفر بازنشسته به 2 نفر وام پرداخت شود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 32 هزار بازنشسته در استان همدان وجود دارد که 21 درصد آنها از 10 تا 15 میلیون ریال و یک دهم درصد نیز از 100 تا 140میلیون ریال حقوق دریافت می کنند که این میزان تفاوت 14 برابری را نشان می دهد.
وی ادامه داد: همچنین بیشترین تعداد بازنشستگان با 54 درصد رقمی بین 15 تا 25 میلیون ریال ، 19 درصد دارای حقوق بین 20 تا 30 میلیون ریال ، یک درصد دارای حقوقی بین 30 تا 50 میلیون ریال ، یک دهم درصد دارای حقوقی بین 50 تا 100 میلیون ریال و بالای 100 میلیون ریال نیز فقط 12 نفر از بازنشستگان را شامل می شود که از اعضای هیات های علمی دانشگاهها هستند.
وی گفت: اختلاف بین حداقل و حداکثر حقوقهای بازنشستگان تفاوت 14 برابری را نشان می دهد که لازم است این مشکل برطرف شده و به گونه ای این تفاوتها کمتر شود.
سیفی با بیان اینکه بیشترین تعداد بازنشستگان مربوط به آموزش و پرورش با 20 هزار و 312 نفر یعنی 66 درصد و پس از آن سازمان علوم پزشکی است افزود: دو سوم مجموع حقوقهای دریافتی توسط معلمان دریافت می شود ضمن اینکه بیشترین تعداد بازنشستگان یعنی 54 درصد مربوط به شهر همدان و کمترین آن مربوط به فامنین با 122 نفر است.
مدیرکل صندوق بازنشستگی استان همدان گفت: خانه های امید در شهرستانهای استان به عنوان برنامه آینده صندوق بازنشستگی راه اندازی می شود و تا کنون مجوز سه خانه امید برای شهرهای همدان ، ملایر و نهاوند گرفته شده که خانه امید ملایر افتتاح و در همدان نیز در حال ساخت است و زمین خانه امید نهاوند نیز آماده شده که بزودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
وی افزود: در سایر شهرستانها نیز قصد داریم که خانه های امید را که محلی برای فعالیتهای فرهنگی و صنفی بازنشستگان است راه اندازی کنیم که بعد از این سه شهر پیگیری ایجاد خانه امید شهر تویسرکان نیز در دست اقدام خواهد بود.
سیفی با بیان اینکه صندوق بازنشستگی استان از سال 76 تاسیس شده و تاکنون 20 خدمات گسترده را به بازنشستگان ارائه داده گفت: خدمات این صندوق متنوع بوده و در بخشهای مالی ، رفاهی ، ورزشی و درمانی و سایر خدمات است.
وی سفرهای سیاحتی زیارتی را از دیگر خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی عنوان کرد و گفت: برای انجام این سفرها به هر بازنشسته سه میلیون ریال یارانه داده می شود که امسال 951 نفر متقاضی برای سفرهای خارجی وجود داشته است .
مدیرکل صندوق بازنشستگی استان افزود: همچنین همه ساله مسابقات ورزشی بین بازنشستگان استان برگزار می شود که امسال این مسابقات در پنج رشته برگزار شد و 2 نفر از آنان در رشته های شنا و دوو میدانی موفق به کسب مقام در سطح کشور شدند.
وی به تعداد بیمه شدگان درمانی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 40 هزار و 612 نفر بیمه شدن خدمات درمانی در استان وجود دارد که 20 هزار و 351 نفر آنان بیمه شده اصلی هستند و عمده خدماتی که به آنها ارائه می شود در بحث بستری با وام 200 میلیون ریالی است.
قابل ذکر است که در حال حاضر بیش از 32 هزار بازنشسته مربوط به دستگاههای مختلف در استان همدان وجود دارد که بیشترین آنها مربوط به آموزش و پرورش و کمترین آن مربوط به اداره کل اوقاف و امور خیریه است.
2087/7525 خبرنگار: وحید سیفی انتشاردهنده: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.