به گزارش ایرنا امام جمعه ملایر شامگاه چهارشنبه در آیین نکوداشت آیت الله دکتر احمدی تجلیل از این مقام علمی، فیلسوف، حکیم و فقیه عالی مقام را در حقیقت تجلیل از علم، معرفت، فقاهت، فلسفه و دانش دانست و گفت: باید حق علم و معرفت را با تجلیل از این شخصیت های فرهیخته ادا کنیم.
حجت الاسلام محمدباقر برقراری افزود: دکتر احمدی در طول زندگی خود با فقهای نامداری همچون آیت الله بروجردی، امام راحل(ره)، آیت الله مرعشی نجفی، در عرصه فلسفی آیت الله طباطبایی و فقهای فعلی آیت الله نوری همدانی همنشین بوده و تاکنون بیش از 40 مقاله علمی از خود به یادگار گذاشته است.
وی ادامه داد: هر کسی می خواهد مراجع عظام تقلید سلف و علاوه طباطبایی را ببیند و با فلسفه تطبیقی آشنا شود، دکتر احمدی را نظاره کند و پای درس ایشان بنشیند.
وی تاسیس دانشگاه تربیت مدرس تهران و مرکز قم را از خدمات ارزشمند دکتر احمدی برشمرد و گفت: دکتر احمدی سرمایه مهمی برای کشور است که از نظر اخلاق، متخلق به اخلاق الهی و محمدی(ص) است.
حجت الاسلام برقراری با بیان اینکه تواضع و منش وی زبانزد خاص و عام است ادامه داد: دکتر احمدی باید برای همه ما به عنوان اسوه، الگو و مقتدای علمی، معرفتی و اخلاقی قرار گیرد.
وی یادآور شد: دکتر احمدی در آیین تجلیلی که سال گذشته در تهران برای وی برگزار شد، به 2 دلیل مبنی بر اینکه این آیین، تجلیل از علم و بدون هزینه کرد یک ریال از بیت المال باشد، این همایش تجلیل را قبول کرد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه همه بشریت تشنه علم است، گفت: جهالت آبستن منازعات، فتنه ها، درگیری و عقب ماندگی است که در این زمینه پیامبر اکرم(ص) همواره از علم دفاع کرده است.
حجت الاسلام احد آزادی خواه با اشاره به بعثت پیامبر(ص) و دفاع وی از علم بیان کرد: افتخار ما این است که اگر مدافع وحی هستیم، صاحب وحی علم را فرض کرده و در همین رابطه باید از شخصیت های علمی و برجسته استفاده کنیم.
وی دکتر احمدی را افتخاری بزرگ برای دانشگاه ها و حوزه های علمیه دانست و افزود: وی در همه شرایط بر موضوع های مختلف شهرستان ملایر حتی به صورت جزیی دقت نظر دارد.
به گزارش ایرنا حجت الاسلام آزادی خواه تاکید کرد: نباید به برگزاری این همایش اکتفا کنیم، بلکه سالیانه چند همایش علمی باید با حضور موثر دکتر احمدی در شهرستان برگزار شود و به بهترین شکل بتوانیم از وجود وی بهره مند شویم.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس دهم ادامه داد: برگزاری چندین همایش علمی می تواند منشا توسعه علم و حکمت شود که زاییده آن چهره های برجسته و فرهیخته ای همچون دکتر احمدی باشد.
آیت الله دکتر احمد احمدی متولد سال 1312 در روستای کهکدان ملایر به دنیا آمد که پس از فرا گرفتن دروس حوزه علمیه، تفسیر و فلسفه اسلامی در سطوح عالی، درس فقه و اصول را در محضر آیات عظام فرا گرفت.
وی از سال 1352 به عضویت هیات علمی دانشگاه تهران درآمد و از سال 60 نیز عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی شد یکی از اعضای اصلی و محوری در تاسیس دانشگاه تربیت مدرس است.
تاکنون بیش از 50 مقاله، اثر و ترجمه و تالیف به زبان های مختلف در زمینه های گوناگون چاپ و نشر شده است.
روز پنجشنبه هفتم اردیبهشت ماه نیز آیین نکوداشت آیت الله دکتر احمدی استاد حکمت و فلسفه حوزه و دانشگاه و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مجتمع فرهنگی و هنری بوعلی سینای همدان با حضور فرهیختگان و نخبگان استان برگزار می شود.
شهرستان ملایر با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
7528/1181
خبرنگار: معصومه موسوی***انتشار دهنده:الهام تدین
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.