آرزو کاوه ئی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: بیماران در گام نخست باید از مصرف غذاهای پرچرب و سنگین و سرخ شده مانند ماکارانی، آبگوشتهای غلیظ، انواع کوکو و کتلت، پیتزا و سیب زمینی سرخ شده به دلیل ایجاد اختلال گوارشی اجتناب کنید.
وی با تاکید بر پرهیز از مصرف انواع ترشی به دلیل تحریک دستگاه تنفسی و ایجاد سرفه اضافه کرد: به منظور کاهش میزان نمک دریافتی، مصرف انواع شوری و غذاهای کنسرو شده توصیه نمی شود.
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: بیماران باید مصرف غذاهای شیرین، آبمیوه های صنعتی، نوشابه های صنعتی و گازدار، مربا و قند و شکر را به حداقل برسانند.
کاوه ئی گفت: همچنین باید از مصرف زیاد سیر و زنجبیل، انواع سس تند و خردل پرهیز کرده و مصرف نوشیدنی های محرک و کافئین دار مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و شکلات تلخ را محدود کنند.
وی با بیان اینکه بیماران در صورت وجود اسهال از مصرف سبزیجات و سبوس خودداری کنند گفت: مصرف چربیهای حیوانی و روغن های جامد مانند کره، دنبه ممنوع است و به دلیل ایجاد «موکوس» (خلط) در دستگاه تنفسی بیماران باید مصرف لبنیات بهجز نوع پروبیوتیک را محدود کنند.
کاوه ئی استفاده نکردن از روغنهای مفید مانند کلزا، زیتون و کنجد برای سرخ کردن و ضرورت تداوم رعایت رژیم غذایی خاص برای افراد مبتلا به دیابت و فشار خون در این دوران را مورد تاکید قرار داد.
به گفته رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۴۴ هزار و ۶۰۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۲ هزار و ۸۹۸ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۴ هزار و ۶۵۶ نفر نیز بهبود یافتهاند.