علیرضا حسنپور روز یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: با وجود ابطال یک بند از قبض صادر شده توسط این شرکت از سوی دیوان عدالت اداری در سال ۹۶ اما این دستگاه همچنان اقدام به دریافت این تعرفه می کرد.
وی اضافه کرد: این نهاد خدماتی به استرداد وجوه اضافه دریافتی و پرداخت جریمه محکوم شد که با توجه به قطعی نبودن حکم این پرونده نمی توان اسم این نهاد خدماتی را رسانه ای کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از آغاز اجرای طرح نظارتی محرم خبرداد و گفت: با توجه به افزایش تقاضا برای کالاهای مورد نیاز در ماه محرم برای مصرف هیاتهای مذهبی این طرح پیشگیری از تخلفات از روز دهم اجرا می شود.
حسن پور ادامه داد: همچنین با اجرای طرح ویژه بازگشایی مدارس سه مدیر متخلف به علت دریافت شهریه از والدین دانش آموزان به دادسرا معرفی شدند و ۹ فقره پرونده پوشاک مدارس نیز تشکیل شد که متخلفان به پرداخت ۲۶۵ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
وی به بیان عملکرد پنج ماهه این سازمان پرداخت و بیان کرد: پنج هزار و ۹۷۹ پرونده تخلف در حوزه کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت دارو درمان تشکیل شده که با احتساب ۴۰۶ پرونده باقی مانده از سال گذشته، ۶ هزار و ۱۲۷ پرونده رسیدگی و مختومه شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان اظهار داشت: متخلفان به پرداخت ۳۹۸ میلیارد و ۸۶ میلیون ریال محکوم شدند که وصول ۱۵۰ میلیارد ریال از محکومیت ها به اجرای احکام رفته و تاکنون ۷۰ میلیارد ریال وصول شده است.
حسن پور توضیح داد: ۴۷.۲ درصد پرونده وارده به اجرای احکام وصولی خالص داشتهاند که با احتساب کسانی که به زندان میروند و آزاد میشوند حدود ۶۰ درصد پروندهها وصول شده است.
وی بیان کرد: در پنج ماهه ابتدای سالجاری درج نکردن قیمت با ۲۶ درصد کل پرونده ها، گرانفروشی با ۲۱ درصد و رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی ۱۳ درصد و تقلب ۹ درصد و صادر نکردن فاکتور هفت درصد پرونده های تخلف را شامل می شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: خواروبار و سوپر مارکت ها، نانواییها، مرغ و ماهی فروشیها، میوهفروشی به ترتیب بیشترین میزان تخلف را داشتند که با توجه به حساسیت خوار و بار فروشی و نانوایی ها نظارت بر این صنوف بیشتر است.
حسن پور اضافه کرد: یکهزار و ۱۵۰ فقره پرونده شاکی خصوصی داشتند که از متشاکیان پرونده ۲ میلیارد و ۵۶۷ میلیون ریال دریافت و به شاکیان پرداخت شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از تشکیل ۱۵ فقره پرونده ارز دیجیتال (بیت کوین) در پنج ماهه امسال خبرداد و گفت: ۲۱۰ دستگاه ماینر در این استان کشف و ضبط شده است.
حسن پور اضافه کرد: یکی از پروندهها مهم تعزیرات حکومتی مربوط به گوشت منجمد تنظیم بازار است که متخلف به خاطر توزیع خارج از شبکه ۳۰ تن گوشت در بین رستوران ها و کارخانه ها به پرداخت ۲۶ میلیارد و ۹۶۱ میلیون ریال محکوم شد.
وی ادامه داد: همچنین کارخانه قند همدان به علت گرانفروشی به ۲۵ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شده که ۱۵ میلیارد ریال از آن وصول شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان بیان کرد: چهار واحد نانوایی، چهار واحد مرغفروشی، سه واحد رستوران و فستفود، یک میوهفروشی و یک مغازه برنج پنج ماهه سالجاری تعطیل موقت شدند.
حسن پور درباره پرونده های مهم حوزه سوخت اظهار داشت: ۳۱ پرونده قاچاق سوخت امسال در این استان تشکیل شده همچنین ۳۳ پرونده با ۲۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جریمه مختومه شده است.
۷۵۲۶/۲۰۸۷