مهدی محمودی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: برند تولیدات استادکاران ملایری باید روی این هنر صنعت حک شود تا تفاوت کار دست با کار ماشینی مشخص شود.
وی برند سازی را ضرورتی مهم برای جلوگیری از ورود دستگاه «سی اِن سی» به بازار منبت دانست و بیان کرد: با این اقدام می توان مبلمان منبت تولید دست را در بازار فروش با ارزش بالاتری قیمت گذاری کرد.
عضو هیات مدیره بازار مبل ملایر ادامه داد: همانگونه که فرش دستبافت با ماشینی قابل تشخیص و دارای برند است، مبلمان منبت کار دست نیز باید با برند سازی در بازارهای داخلی و خارجی قابل تشخیص باشد.
محمودی جهانی شدن این هنر صنعت و برند سازی منبت ملایر را نیازمند حمایت جدی مسئولان و نمایندگان مجلس دانست و گفت: فعالان صنعت مبل و منبت ملایر در این راه از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.
وی نصب المان منبت در میادین شهر را از دیگر ضرورت ها برشمرد و افزود: طرح المان شهر ملی منبت توسط یکی از اساتید دانشگاه هنر تهران که ملایری است، طراحی و در میراث فرهنگی ثبت شده است.
محمودی با بیان اینکه نصب المان منبت یکی از الزام ها برای ثبت جهانی است اظهار داشت: همانند ثبت ملی منبت برای ثبت جهانی نیز باید پای کار باشیم و ایرادهای مطرح شده در مسیر جهانی را رفع کنیم.
وی به اقدامات بزرگی همچون تبلیغات رایگان مبل و منبت ملایر طی 2 سال در رسانه ملی، پخش دومین جشن ملی منبت ملایر در برنامه شب فیروزه ای به مدت 2 شب و برپایی جشنواره ملی منبت برای 2 سال متوالی اشاره و آینده این هنر صنعت را درخشان دانست.
نایب رییس انجمن تولید و صادرکنندگان منبت استان همدان تاکید کرد: در سه ورودی اصلی شهر ملایر باید بیلبوردهای تبلیغاتی و معرفی شهر ملی منبت نصب شود.
محمودی با اشاره به رویداد همدان 2018 گفت: جشنواره ملی مبل و منبت به طور قطع بازخورد بسیار خوبی همزمان با برگزاری این رویداد بین المللی داشت.
وی خواستار حمایت های مالی بیشتر شهر ملی منبت و حمایت از این هنر صنعت شد و بیان کرد: با این حمایت ها تمامی فرآیند تولید، فروش و صادرات این صنعت باید در خود شهرستان انجام شود.
عضو هیات مدیره بازار مبل ملایر همچنین درباره حضور بانوان در این صنعت گفت: چنانچه بسترهای لازم مهیا باشد، بانوان این شهرستان تمایل و علاقه زیادی را برای ورود به این هنر دارند.
محمودی یادآور شد: این در حالیست که هم اکنون آموزش های منبت ریز و سوزنی برای بانوان در حال برگزاری است و در سطح روستاها نیز شاهد فعالیت بانوان در این هنر هستیم.
وی با اشاره به ظرفیت و استعداد ویژه استادکاران منبت در ملایر خاطرنشان کرد: کشورهایی همچون ارمنستان، گرجستان، روسیه و برخی کشورهای عربی خواستار اعزام تیمی از استادکاران ملایری برای آموزش مبل منبت هستند و تمامی امکانات و مواد اولیه لازم را نیز در اختیار قرار می دهند.
عضو هیات مدیره بازار مبل ملایر تاکید کرد: شهر ملی منبت با وجود بیش از 20 هزار فعال و استادکار این هنر صنعت، این ظرفیت را باید در کشور به کار گیرند، در صورتی که مورد حمایت باشند.
به گزارش ایرنا، ملایر اردیبهشت ماه سال گذشته به عنوان شهر ملی منبت به ثبت رسید و هم اکنون اقدامات لازم برای ثبت جهانی آن آغاز شده است.
این شهرستان دارای بیش از چهار هزار کارگاه ثبت شده است و بیش از هشت هزار هنرمند به صورت مستقیم و بیش از 20 هزار هنرمند به صورت غیر مستقیم در این هنر صنعت فعالیت می کنند.
ملایر بیش از 70 درصد از تولید مبلمان منبت کشور را به خود اختصاص داده است.
7528/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.