علی اصغر نقی ئی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این رقم تسهیلات بانکی در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی از محل بودجه سال 96 بوده که منجر به اشتغال سه هزار و 720 نفر در سال 96 و یک هزار و 162 نفر تا مرداد ماه سال جاری شده است.
وی با بیان اینکه تعهد اشتغال استان همدان در بخش کشاورزی سال 97 نیز چهار هزار و 600 نفر است افزود: همچنین در سال جاری با وجود تحریم ها و فشارهای اقتصادی که به کشور وارد شده 9 واحد تولیدی در استان طرح توسعه را انجام داده اند.
مدیرسرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی همدان با تاکید بر اینکه سرمایه ‌گذاری یکی از مهمترین عوامل تولید در بخش کشاورزی است اظهار کرد: در بخش سرمایه ‌گذاری چند برنامه عملیاتی در نظر گرفته شده که در نهایت به تامین غذای سالم و با کیفیت می‌انجامد به‌ طوریکه حفظ تولید و اشتغال نخستین برنامه عملیاتی سازمان جهاد کشاورزی است.
وی با اشاره به وجود 2 هزار و 100 واحد صنعتی در استان همدان اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی در راستای حفظ تولید و اشتغال باید از این واحدها حمایت کند تا تولید و اشتغال بخش کشاورزی استمرار داشته باشد.
وی ادامه داد: 110 هزار بهره‌ بردار کوچک روستایی در استان همدان فعالیت می‌کنند که قسمت بزرگی از تولید را برعهده دارند.
نقی‌ئی ادامه داد: چهار میلیون و 700 هزار تن محصول کشاورزی در استان همدان تولید می‌شود که یک میلیون و 70 هزار تن آن فرآوری می‌شود بنابراین باید با برنامه عملیاتی از این واحدها حمایت شود تا تولید و اشتغال استمرار داشته باشد.
مدیر امور سرمایه ‌گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان توسعه تولید و اشتغال را از دیگر برنامه‌های عملیاتی این سازمان دانست و افزود: متناسب با نیازها و اولویت‌های استان فعالیت‌هایی برای بهره‌ برداران درنظر گرفته شده است.
استان همدان یک هزار و 950 هکتار وسعت دارد که 46 درصد آن منابع طبیعی ، 33 درصد اراضی زراعی ، 3.7 درصد باغ ها و حدود 13.1 درصد آن نیز آیش است.
استان همدان در بخش کشاورزی 117 هزار بهره بردار دارد که با داشتن 26 درصد اشتغال استان، 29 درصد ارزش افزوده ، سالانه حدود 4.55 میلیون تن محصول کشاورزی را تولید می کند.
7523/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.