به گزارش ایرنا، الله مراد عفیفی پور عصر چهارشنبه در نشست کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان هرمزگان اظهار داشت: از مجموع مجوزهای صادر شده 12 مورد برای ساخت و 7 مورد برای بهره برداری بوده است.
وی تاکید کرد: موضوع امنیت، ایمنی و محیط زیست 3 موضوع مهم در بحث بررسی ها و صدور مجوز برای سازه ها در دریا و ساحل است.
عفیفی پور تاکید کرد: اگر سازه ای در این 3 زمینه مشکلی نداشته باشد، مانع چالش آفرینی برای صدور مجوز آن وجود ندارد.
این مقام مسوول تصریح کرد: با توجه به مکانیزه شدن فرآیندها در سامانه صدور مجوزها، انجام کارها به صورت الکترونیکی و غیرحضوری انجام می شود و ثبت اطلاعات و همچنین انجام تشریفات قانونی صدور مجوز، نیازمند هزینه ریالی نیست.
عفیفی پور بر لزوم هماهنگی و همکاری همه جانبه تمامی دستگاه ها، ارگان ها و نهادها در راستای اجرای هر چه سریعتر و جامع تر قوانین مرتبط با حوزه دریا و ساحل تأکید کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان نیز در این نشست با اشاره به لزوم تصویب نهایی طرح تدقیق مطالعات مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی(ICZM) در استان ظرف ماه جاری ، گفت: از اعضای این کمیته خواستاریم تا پایان امسال شرایطی را برای کاهش 20 درصدی تعداد سازه های غیرمجاز استان فراهم کنند.
رضا مدرس مدرس با اشاره به در دست اجرا بودن مطالعه بازآفرینی تعامل شهر و بندر توسط سازمان بنادر، افزود: اطلاعات آکادمیک مربوط به این مطالعه می تواند در مقاطع آموزش عالی نیز مورد استفاده قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه کاداستر ساحلی و تعیین حریم 60 متری رایزنی های خوبی در قالب یک تفاهمنامه همکاری مشترک بین سازمان بنادر و دریانوردی با سازمان جنگل ها و مراتع صورت گرفته که نتایج اجرای آن می تواند برای توسعه استان ساحلی هرمزگان بسیار کارگشا باشد.
7198/ 6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.