مهدی عباسپور روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: سطح زیرکشت ارقام پیش رس حدود 300هکتار است که از هر هکتار 4 تن برداشت می شود.
وی بیان داشت: در چند سال اخیر به دلیل قیمت مناسب خرمای پیارُم و ارزشمند شدن مصرف بهینه آب بیش تر خرما داران تمایل به حذف ارقام پیش رس داشته و علاقه مند به کاشت پیارُم هستند.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی حاجی آباد، در حال حاضر برای این که خرما و رطب زودتر وارد سبد غذایی خانوارها شود در هر باغی فقط چند درخت از ارقام پیش رس وجود دارد.
عباسپور، سطح زیر کشت خرما در شهرستان حاجی آباد را 5 هزار و 554 هکتار عنوان کرد که از این میزان 2هزار و 300 هکتار پیارم و 3 هزار و 154 هکتار سایر ارقام است.
وی، میزان تولید خرمای شهرستان حاجی آباد را در مجموع 26 هزار تن اعلام کرد و افزود: برداشت ارقام زودرس از اواخر تیرماه تا اواسط آبان ادامه می یابد.
این مسوول اظهار کرد: عمده محصول حاجی آباد خرمای پیارُم است که در کنار آن نمونه ‌های 'خاصویی' و 'شاهانی' نیز برداشت می ‌شود که میزان آن‌ ها نسبت به پیارُم کمتر است.
عباسپورگفت: شهرستان حاجی آباد رتبه اول تولید خرمای پیارم در استان هرمزگان دارد که فصل برداشت آن از اواسط مهرماه آغاز و تا پایان آبان ماه ادامه می یابد.
وی افزود: خرمای شهرستان حاجی آباد علاوه بر ارسال به استان های تهران، اصفهان، یزد و استان های همجوار به کشورهای حاشیه خلیج فارس، اسپانیا، روسیه، کانادا و نیوزلند صادر می شود.
در سال گذشته (96) 8 هزار تن محصول خرمای پیارم از نخل ‌های شهرستان حاجی ‌آباد برداشت ‌شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته آن 5 درصد افزایش داشته است.
9887 /6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.