نوید احمدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 919 مدرسه غیر استاندارد و نا امن در قالب یکهزار و 600 کلاس درس تخریبی و 2 هزار و 427 کلاس درس نا امن در هرمزگان وجود دارد که برای بازسازی و مقام سازی نیاز به 4 هزار میلیارد ریال اعتبار است.
وی بیان داشت: اینگونه فضای آموزشی که قدمت برخی از آن ها به 40 یا 50 سال می رسد، در برابر شرایط آب و هوایی و رطوبت بالا در این استان و هم چنین حادثه طبیعی احتمالی همچون زلزله و بارندگی های شدید آسیب پذیر بوده و نیاز اساسی به بازسازی و تعمیر دارند.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان اظهار کرد: در سال های گذشته شاهد ریزش سقف های چند مدرسه تخریبی در این استان بودیم که اگر بازسازی و نوسازی نشود، به یک بحران تبدیل می شود.
احمدی خاطرنشان کرد: بازتاب ریزش سقف های مدرسه های تخریبی بر روی دانش آموزان به مراتب وسیع تر از حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگان در جاده داراب فارس است چرا که جامعه حساسیت ویژه ای نسبت به خبرهای دانش آموزان دارند.
وی یاد آورشد: مشکل مدرسه های تخریبی هرمزگان بویژه در شهرستان میناب در دی ماه امسال طی نشستی با حضور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی مطرح شد، که امیدواریم هر چه سریع تر حل شود.
احمدی اضافه کرد: بازسازی مدرسه های تخریبی در هرمزگان نیاز به کار جهادی از سوی مسئولان و خیران دارد که با حساسیت ویژه ای به یاری و حمایت مدرسه ها بشتابند و در این راستا می طلبد که رسانه ها نیز با اطلاع رسانی به موقع کمک کنند.

**2هزارو120 میلیارد ریال برای بازسازی مدرسه های هرمزگان مصوب شد
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان بیان داشت: امسال 2 هزار و 120 میلیارد ریال اعتبار ملی برای بازسازی مدرسه های این استان مصوب شد که از این میزان تاکنون 380 میلیارد ریال آن اختصاص یافته است.
احمدی گفت: استاندارد سازی مدرسه های ناامن از سال 85 در کشور کلید خورد که در آن زمان 50 درصد مدرسه ها تخریبی بود و اکنون به یک سوم رسیده است.
این مسئول اظهار کرد: در طول سه ساله گذشته دولت تدبیر و امید نیز از 2 هزار و 500 کلاس تخریبی در استان، تعداد 900 کلاس درس با کمک نیکوکاران و اعتبارهای دولتی بازسازی شده است.
احمدی گفت: برای بازسازی یکهزار و 600 کلاس درس باقی مانده در هرمزگان نیز به 2 هزار و 400 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی اضافه کرد: تغییر کاربری فضاهای آموزشی بهترین راهکار برای ساماندهی فضای فرسوده و ارتقای کیفیت برنامه های آموزشی و تربیتی آموزش و پرورش است که می توان از محل ارزش افزوده ساختمان ها مازاد و دارای موقعیت تجاری، بسیاری از مدرسه ها در هرمزگان را استاندارد سازی کرد.

**211طرح نیمه تمام آموزشی در هرمزگان وجود دارد
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان اظهار کرد: هم اکنون 211 طرح نیمه تمام آموزشی در این استان وجود دارد که برای ساخت این طرح ها به یک هزار و 470 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
احمدی اضافه کرد: از این تعداد، 12 طرح جزو شاخص ترین و بزرگ ترین طرح ها است که با تکمیل و بهره برداری از آن، مشکل عمده فضای آموزشی هرمزگان رفع می شود.
وی هم چنین به برگزاری جشنواره خیران مدرسه ساز در 14 اسفند ماه در هرمزگان خبر داد و گفت: خیران سهم بسزایی در نهضت مدرسه سازی دارند و در این رابطه استان هرمزگان جزو 5 استان برتر کشور است.
استان هرمزگان 340 هزار دانش آموز، 14 هزار معلم و 15 هزار و 500 کلاس درس دارد.
7195/ 6048
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده: خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.