به گزارش ایرنا، امین قصمی روز چهارشنبه در نشست تشریح طرح های شرکت آبفا هرمزگان در دهه فجر ، اظهار داشت: از این شمار، 14 طرح در بخش آب و چهار طرح نیز در بخش فاضلاب است که در مجموع با اعتبار 387 میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.
وی افزود: از جمله مهم ترین طرح های حوزه آب، اصلاح و توسعه شبکه توزیع آب و احداث مخزن و خط انتقال آب در هفت شهرستان استان است که هزینه اجرای آن ها رقمی برابر 148 میلیارد ریال است.
قصمی خاطر نشان کرد: در بخش فاضلاب نیز 4 طرح در مجموع با اعتبار 217 میلیارد ریال در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
وی اظهار کرد: از جمله این طرح ها احداث ایستگاه پمپاژ فاضلاب شهرک نبوت و احداث خط انتقال فاضلاب ایستگاه پمپاژ تا شبکه جمع آوری شهر بندرعباس، احداث تصفیه خانه فاضلاب MBBR شهر طولا و اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب محلات بندرعباس است.
مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان گفت: از دیگر طرح های بخش فاضلاب، شبکه جمع آوری فاضلاب محلات بندرعباس شامل بلوار ابوموسی، شهرک توحید، طلائیه، زیباشهر، بلوار سید جمال، محله اوزیها، بلوار ساحلی، سه راه جهانبار، چهارراه نخل، خیابان بهشتی، الهیه شمالی، گوهران 28 و 58 و کوی ملت در مجموع به طول 22.7 کیلومتر است.
قصمی با اشاره به اهمیت اجرای طرح های فاضلاب تصریح کرد: هدف از اجرای طرح های مذکور جمع آوری و تصفیه فاضلاب خانگی و بالا رفتن سطح بهداشت عمومی و بهبود محیط زیست شهری است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان اظهار کرد: با اجرای این طرح ها، یک هزار و 670 فقره انشعاب فاضلاب در محلات بندرعباس نصب و واگذار شده است.
قصمی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به تلاش های شرکت آبفا هرمزگان برای کاهش هر چه بیشتر مشکلات ناشی از کم آبی، بیان داشت: این شرکت اقدام به اجرای طرح های موثر و ماندگار از جمله حفر چاه، احداث آب شیرین کن و اجرای خط انتقال و اصلاح شبکه های فرسوده کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 20 طرح نمک زدایی (آب شیرین کن) در سطح استان داریم که 16 طرح در حال بهره برداری و چهار طرح نیز در حال ساخت و اخذ مجوز است.
به گفته وی، سهم منابع آبی استان از چاه ها و سدها، 71 درصد و آبشیرین کن ها 29 درصد است که پیش بینی می شود تا پایان سال 99، سهم منابع آبی از آب شیرین کن ها به 66 درصد افزایش و در بخش چاه و سد به 34 درصد کاهش یابد.
مدیرعامل آبفا هرمزگان با اشاره به بحران کم آبی در استان، تصریح کرد: میزان ذخیره آب در هرمزگان مناسب نیست و در این شرایط همه باید خود را مالک آب بدانیم و در صرفه جویی و مصرف بهینه این سرمایه حیاتی تلاش کنیم.
وی با بیان این که هر سال تعداد مشترکان این شرکت 17 تا 20 درصد افزایش می یابد ، گفت: با توجه به شرایط اقلیمی استان و کاهش منابع آبی در سال های اخیر، مصرف بهینه آب و رعایت الگوی مصرف از سوی شهروندان هرمزگانی یک ضرورت است که می تواند ما را در تولید و حفظ منابع آبی پایدار استان یاری کند.
225 هزار مشترک زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب استان هرمزگان هستند که 85 درصد مشترکان در بخش خانگی بوده که 65 درصد کل مصرف آب را به خود اختصاص دادند.
7198/7408
خبرنگار: فاطمه حسینی ** انتشار دهنده: محمد جهانگیریان

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.