به گزارش ایرنا، فریدون همتی شامگاه سه شنبه در نشست با رئیس و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: برای جایگزینی این میزان مدارس تخریبی در استان
نماینده مجلس ومسئولان چاره اندیشی کنند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بارش ها دراین منطقه رگباری است دعا می کنیم باران نبارد تا سقف بر سر دانش آموزان فرو نریزد.
وی در بخش دیگری سخنان خود اظهار داشت: دغدغه جدی در ارتباط با کیفیت معلمان وجود دارد و معلم های غیر بومی پس از یک تا 2 سال میل و رغبتی برای ماندگاری در منطقه ندارند.
رئیس شورای آموزش و پرورش هرمزگان ادامه داد: استان همزمان با آغاز مدارس و تا ماه ها پس از آن با چنین مشکلات رو به رو است.
همتی ابراز داشت: انتظار می رود با توجه بیشتر به آموزش و پرورش دانش آموزان هرمزگان در دانشگاه های مطرح قبول شوند و آثار آنرا در بکارگیری این نیروها در صنایع مشاهده کرد.
وی اضافه کرد: صنایع دلیل بکارگیری نیروهای غیر بومی را توان علمی بالاتر آنان نسبت به نیروهای بومی عنوان می کنند.
استاندار هرمزگان همچنین بیان داشت: دانشگاه های استان از نداشتن آزمایشگاه های اولیه رنج می برند و مشکل دیگر ضعف آموزشی در زمینه دانشگاه هاست.
همتی ابراز داشت: نقش دانشگاه ها به لحاظ کمی قابل قبول است ولی از لحاظ کیفیت رنج می برند، آنها باید ارتباط تنگاتنگی با بخش های مختلف توسعه ای استان مانند صنایع، بخش نفت و گاز و دریا داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: هرمزگان جایگاه ویژه اقتصادی در سطح ملی دارد و حدود 3 پالایشگاه نفتی و 4 پالایشگاه گازی در این استان مستقر است.
استاندار هرمزگان گفت: صنعت کشتی سازی مستقردراستان جزو صنایع بسیار مهم است که با توجه به رویکردهای اقتصادی آینده دارای جایگاه ویژه در پیشرفت کشور خواهد داشت.
همتی افزود: اهمیت صنعت کشتی سازی با توجه به اینکه در آینده باید از ظرفیت های بیکران دریا بیشتر برای پیشرفت کشور استفاده کنیم، مشهود است.
وی ادامه داد: این صنعت نیاز به حمایت نمایندگان مجلس دارد تا شرکت نفت کش و کشتیرانی جمهوری اسلامی نیازهای خود را به آن بدهند واشتغال جوانان از این مسیر تامین شود.
استاندارهرمزگان بیان کرد: کشاورزی نیاز به توجه دارد و حدود 23 هزار هکتار از 37 هزار باغ های خرمای استان فرسوده، پیر وغیرمثمرشده است.
وی ابراز داشت: حمل ونقل سنگین دراستان متفاوت از سایر استان هاست و روزانه 3 هزار کامیون وارد و 3 هزار کامیون از هرمزگان خارج می شود که این به زیرساخت های حمل و نقلی آسیب زده و منظر شهری را متاثر کرده است.
وی اشاره کرد: کشور در بخش گردشگری از ظرفیت سواحل جنوب استفاده نمی کند وهمه فشار در 6 ماه از سال به سواحل شمال وارد می شود که مشکلات خاص خود را دارد.
همتی بیان داشت: هرمزگان به تنهایی سه برابر شمال ساحل دارد که برای استفاده مردم از این ظرفیت باید دسترسی مردم تهران و نواحی به هرمزگان را با سریع السیر و برقی کردن خطوط ریلی و توسعه و تکمیل آزاد راه ها و بزرگراه ها تسهیل کرد.
وی گفت: مدت سفر از تهران به بندرعباس باید با برقی کردن خط ریلی کوتاه تر شود که وزیر راه و شهرسازی این ایده را پذیرفت.
وی اضافه کرد: حدود 18 هزار خودرو از استان های همجوار در سه روز تعطیلی گذشته وارد جزیره قشم شد که اگر هرمزگان را به کشور شناسانده شود حضور مردم در استان بیشتر می شود.
وی یادآور شد: سواحل جنوب کشور ظرفیت بسیار بکر و منحصر به فردی برای گردشگری است که می توان با معرفی آن بخشی از هزینه های سفرهای خارجی مردم کشور به سایر نقاط را به این استان جذب کرد.
3219 / 6048
خبرنگار: عزت الله معمارباشی ** انتشار دهنده: خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.