به گزارش ایرنا علی فتی یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: عملکرد پارک هرمزگان باعث شد علاوه بر بودجه سالانه 200 میلیون تومان دیگر برای ارائه به 26 شرکت های دانش بنیان مستقر، در اختیار این مجموعه قرار گیرد.
وی ادامه داد: پارک هرمزگان دومین پارک علم و فناوری کشور است که در بخش بودجه شاهد چنین افزایشی است.
وی اشاره کرد: محدودیت‌های فضای فیزیکی و آزمایشگاهی مشکل هایی در افزایش بهتر و بیشتر عمل‌کرد پارک علم و فناوری هرمزگان در سال‌های گذشته ایجاد کرده بود که امید می‌رود با توجه به تلمک ساختمان قدیمی دانشگاه هرمزگان در خیابان آیت الله غفاری مرتفع شود.
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان ابراز داشت: با این تملک فضایی به مساحت چهار هزار و 500 متر را می‌توان به شرکت های دانش بنیان و فعالیت‌های آزمایشگاهی و فناورانه اختصاص داد.
فتی عنوان کرد: قصد پارک علم و فناوری هرمزگان از تملک ساختمان یاد شده علاوه بر اختصاص فضا برای شرکت های دانش بنیان و فعالیت های آزمایشگاهی ایجاد نماد شهری فناورانه در استان است.
وی اشاره کرد: برنامه بهره برداری از این ساختمان برای 6 ماهه آینده طرح ریزی شده که در بدترین حالت زمان بهره برداری بهمن سال جاری خواهد بود.
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان به احداث ساختمان پارک علم و فناوری در زمین روبه روی دانشگاه هرمزگان اشاره کرد و گفت: پس از راه اندازی این مجموعه در حال ساخت قوانین مناطق آزاد در آن اعمال و معافیت های و تعرفه های مناسب و جذابی به شرکت های مستقر در آن ارائه می شود.
وی یکی از کارکردهای ایجاد مجموعه پارک علم و فناوری در مقابل دانشگاه هرمزگان که در فاصله 9 کیلیومتری شرق شهر بندرعباس واقع شده را جذب دانشجویان و دانشگاهیان آن دانشگاه برای ایجاد شرکت های فناورانه و دانش بنیان دانست.
فتا یادآور شد: البته برای بالا بردن استقبال دانشجویان و دانشگاهیان از رویدادها و رخدادهای فناورانه در هرمزگان تفاهم نامه‌هایی با دانشگاه‌ها منعقد شده است.
وی خاطر نشان کرد: مدرسان دانشگاه‌ها می‌توانند از مفاد این تفاهم نامه ها برای ارتقاء خود بهره برده و دانشجویان نسبت به ایجاد کسب و کارهای با خطر پذیری بالا اقدام کنند.
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان اشاره کرد: در بخش دانش آموزی با مشکل های کمتری نسبت به بخش دانشگاهی روبه رو هستیم به نحوی که دفتر ثبت مالکیت پارک علم و فناوری استان 170 ایده دانش آموزی را به ثبت رسانده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ایجاد شاخه‌های استانی صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد و گفت: درحالی که استان هایی نظیر خراسان جنوبی ، سمنان، اصفهان و یزد موفق به ایجاد این صندوق شده‌اند ولی هرمزگان با وجود صنایع بزرگ و قدرتمند موفق به راه اندازی آن نشده است.
فتی بیان کرد: برای راه اندازی این صندوق بخش خصوصی به همراه دولت باید مشارکت داشته باشند که دولت آمادگی خود را اعلام کرده و بخش خصوصی هرمزگان آن‌گونه که باید عمل نکرده است.
وی یادآور شد: بر اساس ساز و کار این صندوق سهامداران آن از راه اندازی کسب درآمد توسط شرکت های فناور تسهیلات گیرنده کسب درآمد می‌کنند و علاوه بر آن امکان فروش سهام خود را دارند.
رئیس پالک علم و فناوری هرمزگان بیان کرد: کسی از بخش خصوصی و صنایع مستقر در هرمزگان خواهان صدقه نیست بلکه بیایید سهامدار این صندوق استانی شوند.
3219/6048
خبرنگار: عزت الله معمارباشی ** انتشار دهنده: خلیل تنیده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.