ظفرقندی وزیر بهداشت تاکید کرد: در مورد ارز ترجیحی دارو هنوز برای سال آینده برنامه‌ریزی نشده است. در خصوص سال‌های گذشته نیز اطلاع دارید که دارو از سال‌های گذشته تاکنون در ردیف ارز ترجیحی نوع دو قرار داشته و این روند تا پایان سال جاری ادامه خواهد یافت.

به گزارش جماران؛ وزیر بهداشت و درمان گفت: در مورد ارز ترجیحی دارو هنوز برای سال آینده برنامه‌ریزی نشده است. در خصوص سال‌های گذشته نیز اطلاع دارید که دارو از سال‌های گذشته تاکنون در ردیف ارز ترجیحی نوع دو قرار داشته و این روند تا پایان سال جاری ادامه خواهد یافت.

محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایلنا، در رابطه با حذف احتمالی ارز ترجیحی و مشکلاتی که طرح ممکن است برای واردات دارو به همراه داشته باشد، تصریح کرد: مشکل اصلی ما در زمینه دارو کمبود نقدینگی است. این کمبود نقدینگی هم عمدتاً به عدم پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها توسط بیمه‌ها برمی‌گردد. به تبع، بیمارستان‌ها نیز قادر به پرداخت معوقات خود به داروخانه‌ها نیستند و این امر موجب ایجاد یک سیکل معیوب شده است.

هنوز برای ارز ترجیحی دارو در سال آینده برنامه‌ریزی نشده است

وی عنوان کرد: در دولت هم بحث شد که اگر بتوانیم مطالبات خود را از بودجه و بیمه‌ها دریافت کنیم، قادر خواهیم بود نقدینگی مورد نیاز دارو را تأمین کنیم و این مشکل به این ترتیب برطرف خواهد شد.

وزیر بهداشت گفت: در مورد ارز ترجیحی دارو هنوز برای سال آینده برنامه‌ریزی نشده است. در خصوص سال‌های گذشته نیز اطلاع دارید که دارو از سال‌های گذشته تاکنون در ردیف ارز ترجیحی نوع دو قرار داشته و این روند تا پایان سال جاری ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.