شهرستان های استان هرمزگان از ۲ روز گذشته به ویژه در شب شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) یکپارچه سیاهپوش شد و پرچم های مشکی در سراسر شهرهای استان برافراشته شده است، سوگواران با برپایی آیین عزاداری در رثای آن حضرت سوگنامه می خوانند و مداحان اهل بیت(ع) نیز مرثیه سرایی و در مظلومیت ام ابیها ندا سر می دهند.
آیین های عزاداری ویژه شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در شهرها و روستاهای استان هرمزگان در ایام فاطمیه برپا شده است.
آستان متبرکه امام زادگان سید مظفر (ع) ، سید کامل ، شاه محمد تقی ، سید سلطان محمد ، پیرچوگان و شاه معز الدین ومسجد بندرعباس از شب گذشته و امروز شاهد حضور باشکوه مردم در این عزاداری بودند.
سخنرانان و مداحان ، ویژگی های شخصیتی و سیره این بانوی بزرگ اسلام را برای مردم به خصوص جوانان و نوجوانان بیان کردند.
شماری از مردم ولایی این دیار با پخت غذای نذری ارادت خود را به حضرت فاطمه (س) نشان دادند و به سوگ نشستند.
پشت نویسی خودروها با نام مبارک حضرت زهرا (س)، پخش چای و شربت برای شهروندان در برخی میادین، ارسال پیامک های تسلیت از طریق تلفن همراه و شبکه های اجتماعی برای شهروندان نیز از جمله کارهایی بود که به صورت مستمر در روزهای گذشته توسط شهروندان هرمزگان به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) انجام شد.
مردم ولایتمدار بندرعباس صبح امروز در سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) با راه اندازی دسته های عزاداری از محله های خود در قالب هیات های سینه زنی و زنجیر زنی راهی امام زاده سید مظفر(ع) از نوادگان امام موسی کاظم (ع) شدند.
حضرت فاطمه(س) در سال پنجم پس از بعثت و در روز ۲۰ جمادی الثانی در مکه و در خانه حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام و حضرت خدیجه(س) به دنیا آمد.
نام مبارک آن حضرت، فاطمه است ، برای ایشان القاب و صفات متعددی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه نیز ذکر شده است.
در دامن پاک فاطمه زهرا(س)، حضرت امام حسن(ع) و حضرت امام حسین(ع) تربیت یافتند که سلسله امامت و ولایت را استمرار بخشیدند و نیز زینب کبری(س) حماسه ساز روز عاشورا که پیام حسینی و حماسه عاشورا را در جهان اعلام کرد.
حضرت فاطمه زهرا(س) در حالی که از عمر مبارکش ۱۸ سال بیشتر نمی گذشت، بر اثر حوادث ناشی از هجوم دشمنان دین به خانه ایشان، به روایتی در ۱۳ جمادی الاول سال ۱۱ هجری قمری و بنابر روایتی دیگر در سوم جمادی الثانی سال ۱۱ هجری قمری به شهادت رسید.