رضا مدرس روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: ارتقای درجه جدید این شهرداری ها از سوی وزیر کشور به استانداری هرمزگان ابلاغ شده است.
وی اظهارداشت: با احتساب این سه شهرداری از ابتدای سال تاکنون ۱۵ شهرداری استان هرمزگان ارتقا درجه یافته است.
معاون استاندار هرمزگان یادآورشد: درجه بندی شهرداری ها باعث می شود ساختار تشکیلاتی آنها به تبع ابلاغ درجه جدید تغییر یابد.
مدرس ادامه داد: براساس دستور ابلاغی وزارت کشور، شهرداری هایی که چهار سال از زمان ابلاغ آخرین درجه آنها گذشته، می توانند پیشنهاد ارتقای درجه خود را پس از تایید استانداری به سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور ارسال کنند.
وی گفت: ارتقای درجه شهرداری ها به استناد تبصره (۳) ماده (یک) آیین نامه حقوق و مزایای شهرداران مصوب یکم تیرماه سال ۱۳۷۰ هیات وزیران و اصلاحیه های بعدی آن و براساس شیوه نامه و عوامل ناظر بر درجه بندی شهرداری ها که در سال۹۴ به تایید سازمان مدیریت و برنامه ریزی وقت کشور رسیده، انجام شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: در دستورالعمل جدید درجه بندی شهرداری ها، جدول کسب امتیاز درآمد، با اختصاص کمینه امتیاز به شهرداریهای کمدرآمد و بیشینه امتیاز به بیشترین درآمد شهرداری های کشور و برقراری رابطه منطقی بین بازه تغییرات درآمد کشوری طراحی شده است.
مدرس گفت: همچنین نحوه امتیازدهی شاخص جمعیت نیز براساس بازه جمعیتی شهرهای ایران طبق آخرین آمار به روز و مصوب کشوری، طبقه بندی و شاخص تقسیمات کشوری مبنی بر موقعیت شهر از لحاظ تقسیمات کشوری با توجه به درجه استانداری، فرمانداری و بخشداری امتیازبندی شده است.
وی تصریح کرد: تخصیص امتیاز کل به هر یک از شاخص ها، متعادل با وزن آن لحاظ شده که این امر موجب تاثیر همگن هر یک از معیارهای فوق در درجه شهرداری است و از این پس ملاک عمل برای بررسی و انطباق درخواست شهرداری ها، بر اساس جدول دستورالعمل و از طریق معاونت عمرانی استانداری به حوزه معاونت امور شهرداری ها، مورد بررسی و اقدام لازم قرار خواهدگرفت.