عبدالله احمدی کمرپشتی روز چهارشنبه درجمع خبرنگاران افزود: باتوجه به سرمایه گذاری و برنامه ریزیهای انجام شده در حوزه گاز سی.ان.جی وسهمیه بندی بنزین؛ روی آوردن مردم به استفاده از این سوخت ارزان قیمت و پاک با دوگانه سوزکردن خودروها بیشتر شده و کاهش بنزین کاهش یافته است.
وی بیان داشت: درحال حاضر ۲۰ باب جایگاه سوخت سی.ان.جی درهرمزگان وجود دارد که شامل ۱۲ مورد در بندرعباس، ۴ مورد در حاجی آباد و درشهرستان های بندرخمیر، بستک، پارسیان، درگهان قشم نیز هرکدام یک جایگاه است.
مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه هرمزگان با اشاره به شهرستانهای بدون جایگاه سوخت نیز اظهارداشت: درحال حاضر یک جایگاه سوخت سی.ان.جی نیز در رودان توسط شهرداری این منطقه در دست بررسی وآماده ساخت است.
احمدی کمرپشتی ادامه داد: درشهرستانهای میناب و جاسک نیز به علت نداشتن عبور خط لوله اصلی گاز طبیعی درحال حاضر امکان احداث جایگاه سوخت برای فرآورده سی.ان.جی وجود ندارد و شرکت پخش فرآوردههای نفتی هرمزگان این آمادگی را دارد که بلافاصله پس از گازکشی وایجاد زیرساختهای لازم نسبت به مکان یابی آن اقدام کند.
وی با اشاره به استقبال مردم به استفاده از سوخت پاک و نیاز به افزایش احداث جایگاه سی.ان.جی درهرمزگان گفت: با تاکید و پیگیری استاندار برای حل موضوع لوله کشی گاز طبیعی در شرق استان، شرکت پخش فرآوردههای نفتی نیز این آمادگی را دارد تا در مناطق مختلف بر حسب نیاز و بنا بر درخواست پس از بررسیهای کارشناسی، مجوز لازم را برای احداث جایگاه سی.ان.جی به سرمایه گذاران و متقاضیان بخش خصوصی صادر کند.
این مسوول ادامه داد: به دلیل کمتر بودن نرخ قیمت گاز سی.ان.جی نسبت به بنزین، دولت نیز مشوقهایی برای استفاده بیشتر خودروها از این سوخت تعیین کرده و در این زمینه تسهیلاتی نیز برای مالکانی که علاقه مند به گازسوز کردن خودروهای خود هستند، درنظر گرفته شده است.
وی در پایان به شهروندان توصیه کرد: کسانی که تمایل به گاز سوز کردن خودروهای خود دارند، برای اطمینان از استاندارد بودن روش تبدیل به گازسوز به مراکز رسمی معرفی شده از سوی شرکت مراجعه کنند.
۲ هزار کارت هوشمند سوخت درهرمزگان باطل شد
مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی هرمزگان همچین یادآورشد: ازابتدای مهرماه تا پایان آذرماه امسال ۲ هزار و ۶۱۸ کارت هوشمند سوخت نفتگاز و بنزین دراستان توسط تیمهای کنترل ونظارت این شرکت شناسایی و ابطال شد.
احمدی کمرپشتی افزود: متخلفان از این کارتها برای قاچاق فرآوردههای بنزین و نفت وگاز استفاده میکردند که با باطل شدن آنها از سوء استفاده بیشتر جلوگیری شد.
وی تاکید کرد: باتوجه به گزارشهای ارائه شده از سوی تیم کنترل و نظارت کمیته رسیدگی به تخلفات شرکت پخش فرآوردههای نفتی هرمزگان، کارتهای سوخت متخلفان با هماهنگی مراجع قضایی مسدود و یا باطل میشود.
این مسوول مالکان خودروها توصیه کرد: از در اختیار گذاشتن کارتهای سوخت خود به دیگران خودداری کنند زیرا در صورت سوء استفاده،عواقب حقوقی و جریمههای سنگین مالی بعدی آن متوجه صاحب کارت خواهدشد و وی بهعنوان متخلف باید پاسخگوی مراجع ذیصلاح باشد.
احمدی کمرپشتی همچنین با تاکید بر اهمیت صیانت از سرمایههای ملی و جلوگیری از توزیع سوخت خارج از شبکه توزیع رسمی گفت: کارشناسان واحد تامین و توزیع شرکت فرآوردههای نفتی هرمزگان با رصد میزان مصرف و تحویل سوخت به مجاری عرضه در صورت مشاهده افزایش مصرف، موضوع را گزارش و بلافاصله تیمهای کنترل و نظارت و حراست منطقه به محل موردنظر اعزام میشوند تا اقدامات کنترلی لازم پیش از وقوع تخلف شناسایی و از آن جلوگیری شود.
در سطح استان هرمزگان ۱۴۵ جایگاه عرضه سوخت مایع و ۲۰ جایگاه عرضه گاز سی. ان. جی نیز در شهرستان های بندرعباس، قشم، خمیر، بستک و حاجی آباد وجود دارد. ۴۸ جایگاه مصرف سوخت مربوط به ناحیه بندرعباس قرار دارند.