به گزارش ایرنا، بندر شیوء از توابع شهرستان پارسیان در گلوگاه اقتصادی سه استان مرزی هرمزگان، بوشهر و فارس و در فاصله 210 کیلومتری بندرلنگه واقع شده که با فاصله 102 مایل دریایی نزدیک ترین مرز خشکی ایران با بندر الرویس قطر محسوب می شود.
محمد عباسی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عمده کالاهای صادر شده از این بندر به مقصد قطر میوه، تره بار و نمک است.
وی، ارزش دلاری این میزان محصول صادراتی را رقمی در حدود 2 میلیون و 919 هزار دلار اعلام کرد.
معاون بازرگانی وتوسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان بر توسعه زیرساخت های بندری و حمل و نقل دریایی در استان تاکید کرد.
وی بیان داشت: فراهم سازی این زیرساخت ها، علاو بر اشتغال زایی و توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه ، تاثیر قابل توجهی در بهبود معیشت و زندگی مرزنشینان خواهد داشت.
شهرستان پارسیان در 400 کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
با توجه به نزدیکی بندر شیوء به کشورهای حاشیه ‌نشین خلیج‌ فارس از جمله قطر این بندر می ‌تواند به کانون فعال صادراتی و پایانه‌ های مواد معدنی در غرب استان هرمزگان تبدیل شود.
براساس اعلام مسوولان اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، درحال حاضر بندر شیوء با هدف ارتقای سطح خدمات رسانی به فعالان اقتصادی و استقرار دولت الکترونیک به شبکه یکپارچه اتوماسیون اداری بنادر کشور متصل شده است.
اطلاع رسانی سریع، حذف تشریفات وقت گیر و سرعت بخشی در انجام فرآیند مکاتبه های اداری، بهینه شدن زمان و هزینه های مشتریان و افزایش بهره وری، ارتقای سطح خدمات رسانی به فعالان اقتصادی از جمله نتایج اتصال بندر شیوء به شبکه یکپارچه اداری بنادر کشور است.
7198/6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.