به گزارش ایرنا، محسن یکتاپور روز یکشنبه در نشست کمیته مدیریت صید میگو افزود: این میزان شامل افزون بر یکهزار و 150 تن میگوی درشت و حدود 450 تن میگوی ریز و سرتیز است.
وی بیان داشت: برداشت صید میگو در هرمزگان امسال با توجه به نظر جمعی صیادان استان و کارشناسی های انجام شده از سوی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان از دهم مهرماه آغاز می شود.
مدیرکل شیلات هرمزگان اظهارداشت: رعایت قوانین و مقررات صید و صیادی با همکاری صیادان نقش مهمی در حفظ منابع آبزیان برای نسل آینده و صید پایدار خواهد داشت.
یکتاپور اضافه کرد: سمپاشی شناورهای صیادی، ارایه گواهی سمپاشی توسط مالک شناور، شرکت در دوره های آموزشی و توجیهی حفظ ذخایر و افزایش کیفیت محصولات، ارایه بیمه بدنه و بیمه مسوولیت، دارا بودن سامانه کنترل تردد و بروز بودن سامانه، نصب پلاک مربوط به اداره بنادر، نصب پلاک صید و بازدید کارشناسان شیلات و نیروهای حفاظت منابع از مهم ترین اقدام های لازم قبل از صدور مجوز صید میگو است.
استان هرمزگان با توجه به طول نوار ساحلی، تنوع گونه ای، تنوع روش های صید، 40 درصد صید آبهای جنوب، حدود چهارهزار و200 فروند شناور مجاز و30 هزار نفر صیاد به عنوان قطب صید و صیادی در کشور محسوب می شود.
در هرمزگان 30 هزار صیاد با استفاده از 4 هزار و 200 فروند شناور صیادی و با پشتیبانی 22 بندر صیادی در بیش از یکهزار و 400 کیلومتر نوار ساحلی استان مشغول به فعالیت هستند که این مهم بیانگر نقش مهم شیلات در معیشت مردم استان جدای از اشتغال ایجاد شده در حوزه آبزی پروری و صنایع است.
7195/ 6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.