به گزارش ایرنا، سید «علی آقازاده» روز پنجشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان شازند، افزود: شیوه عملی در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی در این استان کند است و انتظارات و هدفگذاری های پیش بینی شده محقق نشده است.
وی بیان کرد: تسهیلاتی که برای اشتغال روستایی در نظر گرفته شده از منابع دولت است و بانک ها نباید بهانه کمبود منابع داشته باشند.
استاندار مرکزی ادامه داد: مقرر شده که استان مرکزی در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی در زمره پنج استان برتر کشور باشد اما هم اکنون در نیمه های جدول قرار دارد.
آقازاده اظهار داشت: موضوع تسهیلات اشتغال روستایی از علل استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود و این وزیر با وجود خدمات شایسته از قطار دولت پیاده شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: کارخانه قند شازند علاوه بر اینکه واحد تولیدی و اقتصادی است، نماد تاریخ شازند و یادگار میراثی این شهر است.
استاندار مرکزی افزود: اقدام های زیادی برای احیای این واحد تولیدی صورت گرفته و قرارداد آن بین بنیاد مستضعفان و استان مرکزی منعقد شده و با اقدامات کارشناسی امید است تا پایان تابستان امسال به نتایج خوبی برسد.
آقازاده عنوان کرد: این کارخانه ثبت ملی شده و حیف است با قدمت زیاد تغییر کاربری داشته باشد.
وی عنوان کرد: شازند برای استان مرکزی، شهرستان راهبردی است و این منطقه به لحاظ استقرار صنایع بزرگ و کوچک، کشاورزی و اقلیم از اهمیت زیادی برخوردار است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: شازند از شهرستان های با استعداد و دارای ظرفیت در بخش های کشورزی، صنعت و گردشگری در این استان است.
«رقیه یادگاری» افزود: 117 هزار نفر جمعیت در این شهرستان زندگی می کنند که 51 درصد جمعیت این شهرستان شهری و 49 درصد روستایی است.
وی بیان کرد: جمعیت روستایی شهرستان شازند بر اساس آخرین سرشماری سال 95 با رشد منفی چهار درصد همراه بوده اما جمعیت شهری 6 درصد رشد داشته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی ادامه داد: نرخ بیکاری این شهرستان 11 و هفت دهم درصد است.
یادگاری اظهار داشت: 34 درصد اشتغال این شهرستان کشاورزی، 19 درصد صنعت و بقیه از محل فعالیت های خدمات و ساختمان است.
وی عنوان کرد: شهرستان شازند استعداد خوبی در زمینه جذب گردشگر دارد که سرمایه گذاری در این مهم باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
فرماندار شهرستان شازند هم در ادامه این نشست گفت: شازند دارای 6 شهر، چهار بخش، 255 روستا، 144 دهیاری و 9 دهستان است.
«غلامعباس میرزایی» افزود: میزان دریافت بارندگی این شهرستان به نسبت سایر شهرستان های استان مرکزی بالا است اما حدود 12 روستای شهرستان شازند با تانکر آبرسانی می شود.
وی بیان کرد: تمام روستاهای بالای 20 خانوار شهرستان شازند گازکشی شده است.
فرماندار شازند ادامه داد: 900 کیلومتر راه روستایی و متفرقه در این شهرستان وجود دارد و شمار مبادی ورودی و خروجی شهرستان شازند نیز بالا است.
میرزایی اظهار داشت: اعتباراتی که برای راه های شهرستان شازند اختصاص می یابد جوابگو حل مشکلات این بخش نیست.
وی گفت: 121 واحد صنعتی بزرگ و کوچک، سه هزار واحد صنفی و 52 واحد معدن سرب و روی در این شهرستان فعال است.
فرماندار شازند اضافه کرد: 45 هزار تن گندم پارسال در این شهرستان تولید شد و پیش بینی شده تولیدات این محصول در سال
جاری به بیش از ۶۵ هزار تن برسد.
میرزایی گفت: یکهزار و ۴۶۵ فرصت شغلی پارسال در این شهرستان ایجاد شد که امید است این مهم درسال جاری با افزایش بیشتری همراه باشد.
وی تصریح کرد: تعطیلی کارخانه قند شازند از مهمترین مشکلات در این شهرستان است که با تعطیلی آن سه هزار نفر به جمعیت بیکار شازند اضافه شده است.
فرماندار شازند بیان کرد: اگر این واحد تولیدی احیا شود امید زیادی را در مردم این شهرستان ایجاد می کند و در حل مشکلات بیکاری شازند اثرگذار خواهد بود.
شازند از توابع استان مرکزی است و در این منطقه بیش از ۱۱۷ هزار نفر جمعیت زندگی می کند.
۳۰۰۵/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.