‌ شهردار ساوه در حاشیه این نشست در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ساوه و اراک در استان مرکزی به عنوان 2 مرکز اصلی دفع اصولی پسماند شهری هستند و به همین منظور استفاده از ظرفیت ساوه برای ساماندهی پسماند شهری زرندیه و جمع آوری و دفع بهداشتی آن مطالعه شد.
سید مهدی حسینی افزود: طرح دولت برای ساماندهی و تجمیع سایت های پسماند در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته و در قالب این طرح، پسماند شهرهای کوچک و بزرگ به همراه روستاهای واقع در شعاع 50 کیلومتری در یک سایت دفع می شود که برای زرندیه بهترین گزینه انتقال پسماندهای شهری به سایت پسماند ساوه است.
حسینی گفت: سایت دفع پسماند شهرداری ساوه با تخصیص 100 هکتار از زمین های منطقه والیمان دارای مجوز زیست محیطی است که در آن امکان ایجاد سایت پردازش پسماند، تولید کمپوست و مدیریت پسماند وجود دارد.
وی ادامه داد: با رفع نواقص اندک در آینده کارخانه پردازش سایت پسماند ساوه مورد بهربرداری قرار می گیرد.
شهردار ساوه گفت: دولت با توجه به مشکلات موجود در زمینه مدیریت، حمل و نقل و نگهداری پسماندها برنامه ای برای تجمیع حجم پسماند شهرستان ها با کاهش شمار مراکز تجمیع دارد و به دنبال بهترین مدیریت در این حوزه است.
شهردار مامونیه نیز گفت: زرندیه با 2 بخش خرقان و مرکزی روزانه 35 تن پسماند شهری و روستایی تولید می کند.
پرویز وفا افزود: هزینه های پرداختی بابت جمع آوری و دفع بهداشتی هر تن زباله از سوی شهرداری ساوه در نشست مشترک شهرداران ساوه و زرندیه ارزیابی شد و قرار است در کارگروه مدیریت پسماند زرندیه بررسی شود.
شهرستان های ساوه و زرندیه با فاصله ای کمتر از 45 کیلومتر در مجاورت هم قرار دارند که به دلیل صنعتی و مهاجرپذیری،‌ افزون بر 350 هزار نفر جمعیت را دارا هستند.
/6013/6539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.