به گزارش ایرنا، سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی روز دوشنبه در دومین همایش پاسداشت هنرمندان انقلاب استان مرکزی در محل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس این استان، افزود: هنرمندان بسیجی و انقلابی بی ادعا اما بسیار موثر و تاثیرگذار در معرفی ظرفیت های انقلابی و اسلامی تلاش می کنند و لحظه ای از پیگیری کارها غفلت نکرده بلکه با سعه صدر تلاش می کنند تا هنر ناب و ارزشی را به نقطه تجلی و واقعی برسانند.
وی ادامه داد: آحاد جامعه در حفظ فرهنگ ایثار و شهادت سهیم هستند اما در این میان سهم هنرمندان بیشتر از اقشار دیگر جامعه است چرا که زبان هنر بهترین راه برای ایجاد ارتباط با قشر جوان و معرفی ارزش های والای انقلاب و به خصوص دفاع مقدس است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی اظهار کرد: هنر واقعی هنری است که در مسیر تعالی بشر و دستورات خداوند متعال قرار گیرد و آنچه هنرمند را ماندگار و نامش را در اذهان جاودانه می کند اخلاق مداری و توجه به ارزش‌های انسانی است.
وی بیان کرد: هنرمندان ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس نقش کلیدی در ترسیم رشادت های رزمندگان و تشویق جوانان برای دفاع از کشور داشتند.
سردار کریمی اضافه کرد: امروز نیز هنرمندان باید با خلق آثار فاخر در راستای تبیین ارزش های اسلامی و دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس گام بردارند.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی آوینی نیز گفت: هنر انقلابی و اسلامی در اندیشه شهید آوینی متبلور است و هنرمندان باید از منش و گرایش فکری و اخلاقی این شهید بزرگوار الگوبرداری کنند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی افزود: کنگره 6 هزار و 200 شهید والامقام استان مرکزی نیمه نخست امسال در اراک برگزار می شود و هنرمندان رشته های مختلف استانی که می توانند در برگزاری هر چه باشکوهتر این فرآیند ارزشی سپاه روح الله را یاری کنند می توانند نظرات و ایده های خود را به دبیرخانه این کنگره ارائه کنند.
در پایان این آیین از علی گودرزی صاحب اثر نمایش چادر خاکی مادرم، پرستو علی عسگرنجاد به دلیل نگارش کتاب داستان پرستوی آذرین، محمدرضا حاج محمد حسینی، علی احمدی، علی شعبانی، جواد مختاری، مطهره مشایخی و رسول شعبانی با اهدای لوح، تجلیل شد.
هفته هنر انقلاب اسلامی از 20 فرودین همزمان با شهادت شهید مرتضی آوینی آغاز و تا 25 فروردین نیز ادامه دارد.
شهید سید مرتضی آوینی از سال 1371 فعالیت خود را در جهت ساخت سری جدید روایت فتح آغاز کرد.
سید مرتضی آوینی در بیستم فروردین 1372، در یکی از فیلمبرداری‌هایی که گروه روایت فتح در منطقه فکه داشت، بر اثر انفجار مین به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
3017/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.