نویسنده کتاب تاریخ استان مرکزی در آیین رونمایی از کتاب تاریخ استان مرکزی گفت: این کتاب در 12 فصل و در مدت 2 سال نوشته شد.
محمدجواد مرادی نیا افزود: کتاب تاریخ استان مرکزی نخستین مجموعه ای است که تاریخ همه شهرهای استان مرکزی را یکجا دارد و به کلیت استان و حوادثی مهمی که در طول تاریخ تا پیروزی انقلاب اسلامی در استان اتفاق افتاده اشاره می کند.
وی، بنای شهر باستانی خمین توسط هما دختر بهمن از پادشاهان کیانیان و آتش زدن خمین باستانی توسط اسکندر مقدونی و ضرابخانه سکه را از مهمترین ویژگی های بیان شده از شهرخمین در این کتاب بیان کرد.
مرادی نیا اظهار کرد: اطلاع از تاریخ بشر، آگاهی از محیط جغرافیایی شهرهای استان توسط مسئولان و استفاده در متون درسی مدرسه و دانشگاهی از تاثیرات مهم نگارش کتاب تاریخ استان مرکزی است.
امام جمعه خمین در این آیین رونمایی از این کتاب گفت: تقدیر از کسانی که کار نیکو انجام می دهند از مهمترین دستورات دین اسلام است زیرا دیگران را نیز به انجام کار خیر تشویق می کند.
حجت الاسلام سیدعلی حسینی افزود: کسانیکه با هر روش و هنری برای تعالی جامه تلاش می کنند باید مورد تقدیر قرار بگیرند تا در جوانان نیز ایجاد انگیزه شود.
امام جمعه خمین ادامه داد: ترویج ارزش ها و اصول دین اسلام و تبیین و تبلیغ راه و پیام بنیانگذار انقلاب اسلامی از وظایف نویسندگان و محققان است.
سرپرست اداره‌کل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی در حاشیه این آیین در گفت و گو با ایرنا گفت: در بیست و پنجمین دوره هفته کتابخانه های 110 برنامه به منظور گرامیداشت این هفته در سطح کتابخانه های استان برگزار می شود.
علی اکبر احمدی افزود: برگزاری نشست های کتابخوان در استان و حضور بیش از هزار نفر در مقاطع سنی مختلف کودکان، نوجوانان و بزرگسالان در سه سطح مدرسه ای، کتابخانه ای و تخصصی را از اقدامات تاثیرگذار این نهاد برای ترویج فرهنگ کتابخوانی است.
وی ادامه داد: در استان مرکزی 73 باب کتابخانه عمومی نهادی که از این تعداد 21 باب کتابخانه روستایی است فعالیت دارند.
سرپرست اداره‌ کل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی با اشاره به فعایت 9 باب کتابخانه عمومی مشارکتی در استان اظهار کرد: این کتابخانه ها توسط خیرین احداث و در اختیار نهاد کتابخانه ها قرار داده شده است.
وی بیان کرد: در کل استان 173 کارمند در کتابخانه‌ها فعالیت دارند و بیش از یک میلیون عنوان کتاب در کتابخانه های استان موجود است.
احمدی گفت: با توجه به سند چشم انداز 1404، سرانه زیربنایی کتابخانه های استان کمتر از آن مقداری است که باید باشد و تا رسیدن به سرانه استاندارد فاصله زیادی دارد.
شهرستان خمین از توابع استان مرکزی با 105 هزار نفر جمعت عنوان زادگاه معمار کبیر انقلاب را دارد.
7277/ 6013/خبرنگار: افسانه آروند***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.