به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری مرکزی، محمود زمانی قمی گفت: روز گذشته نشستی ویژه برای بررسی مشکلات کارگران 2 شرکت هپکو و آذرآب با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر اقتصاد و دارایی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس کل بانک مرکزی، روسای سازمان های امور مالیاتی کشور، سازمان تامین اجتماعی کشور، رئیس خصوصی سازی، مدیرعامل بانک های ملی و صنعت و معدن، معاون امنیتی وزیر کشور، استاندار مرکزی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت این استان، نمایندگان مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی و نمایندگان کارگران این 2 شرکت برگزار شد.
وی برگزاری مجمع عمومی شرکت صنایع آذرآب را یکی از مهمترین مصوبات این نشست عنوان کرد و افزود: پس از برگزاری مجمع و تعیین تکلیف مدیریت شرکت آذراب، اقدامات و تلاش هایی به منظور تقسیط بدهی به تامین اجتماعی، امور مالیاتی و صدور گواهی ماده 186 انجام و هماهنگی برای ترخیص مواد اولیه این شرکت بدون نیاز به ضمانت نامه بانکی در گمرک انجام شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: همچنین مقرر شد تسهیلات مصوبه کارگروه ملی توسط بانک ملی پرداخت و شرکت های هپکو و آذرآب مشمول بخشنامه طرح رونق تولید مبنی بر عدم مشمول شدن چک های برگشتی این 2 شرکت قرار گیرند.
وی گفت: پیگیری قراردادهای منعقد شده شرکت آذراب با کارفرمایان و تلاش برای جلوگیری از لغو و فسخ قراردادهای این شرکت نیز از دیگر مصوبات این نشست بود.
زمانی قمی در خصوص شرکت هپکو نیز گفت: در توافق سازمان خصوصی سازی با سهامدار جدید از وی به طور جدی خواسته شده است که در چند روز آینده با کارگران تسویه حساب کرده و برای انجام این مهم رئیس سازمان خصوصی سازی نظارت کامل بر عملکرد سهامدار هپکو داشته باشد.
وی افزود: پیگیری برای تمدید قرارداد شرکت هپکو با سازمان همیاری شهرداری ها برای ساخت ماشین آلات راه سازی از دیگر مصوبات این نشست بود.
استاندار مرکزی بیان کرد: در این نشست مقرر شد تامین اجتماعی نسبت به ارایه خدمات و تمدید اعتبار دفترچه های کارگران هپکو همکاری نماید.
وی ادامه داد: در این نشست وزارت کشور مکلف به پیگیری برای اخذ مجوز ترک تشریفات از دولت برای شرکت هپکو شد.
زمانی قمی اضافه کرد: همچنین در این نشست مقرر شد قرارداد ساخت سه هزار دستگاه ماشین آلات توسط شرکت هپکو و تحویل به وزارت راه وشهرسازی و سازمان مدیریت بحران کشور انجام شود.
وی توضیح داد: همچنین مقرر شد در راستای حمایت از تولید داخلی ثبت هر گونه سفارش واردات کالای تولیدی در داخل از خارج کشور متوقف شود و ورود کلیه ماشین آلات دست دوم از خارج از کشور نیز کماکان ممنوع خواهد بود.
استاندار مرکزی تاکید کرد: کارگران بدانند که دولت و استانداری مرکزی تا رفع مشکلات واحدهای تولیدی و تنگناهای کارگران صنایع استان در کنار آنها خواهد بود و از حقوق آنها دفاع خواهد کرد.
هماهنگی جلسه دیدار با وزیر صنعت و سایر مسئولان در روز گذشته، در راستای نشست با اعضای شورای کارگری آذرآب و قول مساعد استاندار مرکزی، انجام شد.
کارگران 2 شرکت هپکو و آذراب اراک در چند روز گذشته خواستار حمایت مسئولان برای رفع مشکلات صنفی خود شدند.
استان مرکزی به عنوان چهارمین قطب صنایع کشور بیش از دو هزار و 900 واحد صنعتی دارد.
شرکت مهندسی و تولید ماشین آلات راهسازی، معدنی و کشاورزی هپکو اراک در سال 1386 فعالیت رسمی و جدی خود را به عنوان بزرگترین شرکت اقماری شرکت تولید تجهیزات سنگین - هپکو با هدف استفاده بهینه از ظرفیت های بالقوه مهندسی و تولیدی آغاز کرده است.
رویکرد این شرکت تولید ماشین آلات راهسازی و مشارکت فعال در انجام پروژه های بزرگ کشور در زمینه های نیروگاهی، نفت و گاز و صنایع بزرگ است.
شرکت صنایع آذرآب اراک در سال 1363 تاسیس اما فعالیت رسمی این شرکت از سال 68 آغاز شده و هم اکنون به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های پیمانکاری عمومی در ایران شناخته می‌شود.
3017/3075/ خبرنگار: مصطفی مجللی*** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.