استان مرکزی با یک میلیون و 414 هزار نفر جمعیت و 12 شهرستان در قلب ایران قرار دارد و در کنار امکانات دولت در عرصه درمانی، سازمان تامین اجتماعی نیز با سه بیمارستان ملکی در اراک، شازند و ساوه و هفت درمانگاه تخصصی در مناطق دیگر استان در حوزه خدمات درمانی نقش آفرینی دارد.
از همراهی هدفمند حوزه درمان تامین اجتماعی استان با برنامه های تحول سلامت در دولت تدبیر و امید و اجرای راهبردهای اصولی در تقویت امکانات زیرساختی در چهار سال اخیر به عنوان انقلابی در این حوزه یاد شده و اقدامات صورت گرفته با ادوار قبل آن برابری می کند.
در این خصوص خبرگزاری ایرنا با پای صحبت های مدیر درمان تامین اجتماعی استان نشست تا گوشه ای از این اقدامات مطرح شود.
دکتر بابک عدلی گفت:بهره برداری از بلوک زایمان جدید در بیمارستان امام خمینی اراک (ره) با 11 تخت LDR و امکانات زایمان فیزیولوژیک و زایمان در آب، واحد استریل(CSR) و دومین واحد تصویربرداری دیجیتال در این بیمارستان و ارتقاء هتلینگ بیمارستانی از جمله اقداماتی است که در دولت یازدهم انجام شده است.
وی افزود: برای ساخت و تجهیز طرح های درمانی در بیمارستان امام خمینی (ره) اراک در مجموع 23 میلیارد ریال پرداخت شده است که به لحاظ فضای فیزیکی و خدمات رائه شده به بیماران تحولی اصولی رخ داده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی توضیح داد: افتتاح اورژانس بیمارستان امام خمینی اراک با 22 تحت درمانی، ارتقاء هتلینگ بیمارستانی در مرکز درمانی شهید چمران ساوه، بازسازی و بهره برداری از اورژانس بیمارستان شهید چمران ساوه از دیگر اقداماتی است که در چهار سال اخیر در راستای بهبود خدمات به بیماران و افزایش رضایتمندی خدمات گیران انجام شده است.
دکتر عدلی ادامه داد:بیمارستان تامین اجتماعی در شازند تنها مرکز درمانی در این شهرستان است که در غیاب امکانات دواتی حوزه درمان به مردم خدمات رسانی می کند و در دولت تدبیر و امید نیز به عنوان تنها بیمارستان مشمول برنامه تحول سلامت در حوزه تامین اجتماعی کشور فعالیت دارد.
وی یادآور شد: 65 درصد از بیمه شدگان تامین اجتماعی شازند روستایی هستند و برقراری خدمات برنامه تحول سلامت در این بیمارستان در کنار ارتقاء زیرساخت های درمانی توانسته رضایتمندی مردم را حاصل کند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: بیمارستان شازند ضریب اشغال تخت بالای 80 درصد دارد و با استقرار 20 پزشک متخصص مقیم و همچنین خدمات دیالیز توانسته در سال های فعالیت دولت یازدهم اثربخشی خود را ارتقاء دهد و طبق برنامه ریزی انجام شده هتلینگ بیمارستانی در شازند در سال آتی تکمیل می شود.
دکتر عدلی اظهار کرد: بهره برداری از 2بخش بستری، واحد تصویربرداری دیجیتال و واحد استریل در بیمارستان شازند از جمله اقدامات انجام شده در دولت تدبیر و امید است که برای آن بیش از 27 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است و این مرکز درمانی از رتبه آخر سازمان در قبل از سال 92، با تامین پزشک متخصص و افزایش سطح خدمات تخصصی درمانی از32 درصد ضریب اشغال تخت به شاخص 78 درصد رسیده است.
وی توضیح داد:دو درمانگاه تخصصی تامین اجتماعی در شهرستان های خمین و دلیجان در دوره فعالیت دولت یازدهم ساخته و در سفر دولت در سال گذشته بهره برداری شد که این مراکز نیز از نیازهای پایه درمانی بیمه شدگان مناطق مذکور بود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در سال جاری عملیات ساخت درمانگاه تخصصی تفرش با 65 درصد پیشرفت فیزیکی با قوت دنبال می شود و با توجه به اخذ مجوز ساخت درمانگاه زرندیه در این حوزه نیز اقدامات عمرانی کلید می خورد.
دکتر عدلی اظهار کرد: میانگین ضریب اشغال مراکز بیمارستانی تامین اجتماعی از 88 به 91 درصد رسیده و این بیانگر اعتقادی است که در مجموعه تامین اجتماعی در راستای سیاست های کلان سلامت کشور وجود دارد/
وی یادآور شد: کسب رتبه عالی توسط بیمارستان امام خمینی (ره) اراک و شهید چمران ساوه در ارزیابی استاندارد اعتبار بخشی بیمارستانی در سال 94 از سوی وزارت بهداشت و درمان . نیز کسب مجدد این موفقیت در سال 95 در بیمارستان امام خمینی (ره) اراک به عنوان نخستین بیمارستان در حوزه مراکز درمانی تامین اجتماعی کشور و تنها بیمارستان در استان مرکزی از دیگر موفقیت هایی است که در کارنامه چهارساله استان مرکزی ثبت شده است.
دکتر عدلی عنوان کرد: بلوک زایمان بیمارستان امام خمینی (ره)اراک در فضای 800 متر مربع با هدف افزایش ظرفیت و پذیرش بخش زنان و زایمان و همگام با سیاست های ارتقاء جمعیت به بهره برداری رسید و مجهز به امکانات زایمان بدون درد، زایمان فیزیولوژیک و زایمان در آب منطبق با آخرین استاندارد روز است که با بهره برداری از آن ظرفیت زایمان از 300 مورد به 500 مورد افزایش یافته است.
وی افزود: تنها در سال گذشته چهار میلیون مراجعه سرپایی به مراکز تامین اجتماعی در استان انجام شده و این حجم خدمات در صورتی است که با آموزش های مستمر و نظارت های متعدد کیفیت خدمات نیز مورد رضایت مراجعان بوده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: تجهیز ناوگان حمل و نقل درمانی تامین اجتماعی با چهار دستگاه آمبولانس پیشرفته،ارتقاء مدیریت درمان استان از نظر سطح بندی از تیپ 2 به یک، ایجاد باند فرود بالگرد و انبار ستاد بحران در بیمارستان امام خمینی (ره) اراک، موفقیت در مرحله نخست حذف دفترچه درمانی در مراکز بیمارستانی استان ، استقرار مدیریت کیفیت و اخذ گواهینامه بین المللی برای پلی کیلینیک ابن سینا، درمانگاه قدس و شماره یک اراک و درمان گاه های خمین ، محلات و ساوه و افتتاح بخش دیالیز در بیمارستان امام خمینی (ره) اراک با کمک خیران از دیگر مواردی است که در چهار سال اخیر در این حوزه رقم خورده است.
297 هزار و 806 نفر از جمعیت استان مرکزی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار دارند که با احتساب افراد تبعی آنان این تعداد به 773 هزار و 343 نفر افزایش می یابد.
استان مرکزی سه بیمارستان تامین اجتماعی در اراک، ساوه و شازند و هفت درمانگاه فعال دارد.
6013/6992خبرنگار:آذر اسفندیاری***انتشار دهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.