به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اکرمی روز چهارشنبه در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: هر ارزیابی که در حوزه عفاف و حجاب و مطب پزشکان و دندانپزشکان صورت پذیرد، باید دستاوردی برای همگان داشته باشد و الا این ارزیابیها بدون نتیجه و عمل، کاری عبث و بیهوده خواهد بود.
وی ادامه داد: دستگاههایی که در این حوزه ضعیف عمل میکنند، باید شناسایی و به رفع مشکل آنها رسیدگی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به همکاری سمنهای مردم نهاد استان اظهار کرد: سمنهای استان مرکزی بنا بر رسالت اجتماعی در ارزیابی مطب پزشکان و دندانپزشکان استان مرکزی با دفتر امور اجتماعی استانداری و دانشگاه علوم پزشکی همکاری خوبی دارند.
اکرمی بیان کرد: درباره مساله سلامت مردم با کسی تعارف نداریم به همین دلیل باید موارد بهداشتی در مطبهای پزشکان و دندانپزشکی کنترل شود و باید متولیان این حوزه زمانی را برای بررسی این موضوع اختصاص دهند تا این مشکل رفع شود، در غیر این صورت موارد به مراجع قضائی ارسال شود.
وی گفت: نظام پزشکی استان مرکزی نقش فعالتری در بحث ارزیابی مطبهای پزشکان و دندانپزشکان داشته باشند و مسئولیت بیشتری در این حوزه دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بیان داشت: ارائه آموزشهای لازم در حوزه دهان و دندان به دانش آموزان میتواند اثر صرفه جویی در بحث درمان به همراه داشته باشد. همچنین دستیاران دندانپزشک باید آموزشهای لازم را کسب کنند.
وی اظهار کرد: با وجود ورود پیدا کردن دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی، اصناف و… به موضوع پسماند زبالههای عفونی مطبهای اراک هنوز این مساله حل نشده باقی مانده است. تمامی پزشکان و دندانپزشکان باید برای جمع آوری این زبالهها با شرکت پیمانکار قرار ببندند، مطبی که قرارداد نبسته یعنی زباله آن غیر قانونی دفع میشود و دفع زباله عفونی با سایر زبالهها خطرناک است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: باید یک تیم بازرسی متشکل از شهرداری اراک، علوم پزشکی اراک و نظام پزشکی به دفع زباله عفونی مطبهای پزشکان و دندانپزشکان رسیدگی کنند.
اکرمی گفت: بررسی سلامت میوه وانت بارهای اطراف خیابانها مهم است و اینکه آیا مجوز سلامت را از مرجع قانونی دریافت کرده اند؟ در صورت بیمار شدن مردم در اثر خوردن این میوهها چه کسی پاسخگو خواهد بود؟ لازم است پیش از بروز هرگونه اتفاق، تصمیم گیری لازم در این بخش اتخاذ شود.
وی عنوان کرد: متولی بررسی سلامت میوه و تره بار دانشگاه علوم پزشکی است. همچنین ساماندهی میوه و تره بار اراک باید با همکاری کمیتهای متشکل از اصناف، شهرداری، معاونت عمرانی استانداری، این ستاد، تعاون روستایی و اتحادیه مربوطه حل شود.