سید«علی آقازاده» روز دوشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی بخشداری زالیان، افزود: هر زمان استان مرکزی برای خرید کارخانه قند پیشقدم شده قیمتی با ۲۰درصد بالاتر پیشنهاد شده که تاین مهم تاکنون حاصلی در پی نداشته است.
وی اظهارداشت: ابتدا قیمت تعیین شده برای خرید کارخانه قند شازند ۱۱۰ میلیارد تومان اعلام شد و اکنون قیمت ۱۴۰ میلیارد رتومان عنوان شده است، بنابراین این موضوع از دستور کار نشست خارج میشود.
استاندار مرکزی گفت: کارخانه قند شازند در زمان فعالیتش ۷۰۰ نیروکار داشت این ظرفیت اکنون راکد است.
آقازاده در بخش دیگری از سخنانش افزود: پالایشگاه شازند متعهد شده تا خوراک شرکتی در اصفهان را تامین کند بنابراین تعهدی برای پتروشیمی خمین و شرکت الوند شازند ندارد و تعیین سهمیه برای پتروشیمی خمین باید از سوی پالایشگاه و وزارت نفت پیگیری شود تا در هنگام بهرهبرداری مشکلی برای استان ایجاد نشود.
وی در بخشی از سخنان خود گفت: مردم در حماسه نهم دی سال ۱۳۸۸ با تیزهوشی توطئه دشمنان داخلی و خارجی را ناکام گذاشتند و نه بزرگی به بدخواهان نظام اسلامی گفتند.
استاندار مرکزی افزود: هر زمان که انقلاب اسلامی نیاز به حضور و حمایت مردم داشته آنان به میدان آمده اند و از آرمان های نظام خود دفاع کردهاند.
آقازاده در ادامه اظهارداشت: شهرستان شازند ظرفیتهای خوبی در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری دارد و وجود صنایع بزرگ ملی در این شهرستان، شازند را به منطقهای ویژه تبدیل کرده است.
وی افزود: مسوولان استانی و شهرستانی باید در حوزه گردشگری اهتمام جدی به ظرفیتهای این شهرستان داشته باشند و در بخش کشاورزی، زراعی و باغداری، همچنین عرصه آبزیپروری و دامداری نیز باید حمایتها پررنگتر باشد.
استاندار مرکزی گفت: شهرستان شازند در تولید شیر، عسل مقام اول و در تولید آبزیان مقام دوم استان را دارد و این منطقه با تولید لوبیا گوی سبقت را از خمین با تولید ۱۰ هزار تن حبوبات ربوده است که همه این موارد نشان از ظرفیت بالای شهرستان در کشاورزی است.
آقازاده اظهارداشت : شبکه راههای شهرستان شازند در حال توسعه است و مسیر شازند به ازنا بهعنوان یکی ازجادههای پرتردد استانی است محسوب میشود که بهعلت ۲ بانده نبودن حوادث رانندگی تلفات دارد اما ،امسال با تخصیص و صرف ۱۰۷ میلیارد ریال اعتبار تردد در این محور روان تر شده و حوادث رانندگی کاهش مییابد.
وی گفت: بخشی از آزادراه تهران به خوزستان و اهواز از شازند میگذرد که از سوی قرارگاه سازندگی خاتم در حال انجام است و با راهاندازی آن شهرستان شازند از زمینه بهتری در حمل و نقل برخوردار میشود.
فرماندار شازند گفت: نرخ بیکاری این شهرستان ۱۱ و چهار دهم درصد است که بعد از اراک و خمین بالاترین نرخ بیکاری را در استان دارد.
مصطفی عرب افزود: امید میرود که تا پایان سال با بهرهبرداری از طرحهای در حال اجرا نرخ بیکاری شازند تک رقمی شود.
وی اظهارداشت:اولویت در این شهرستان حمایت از صنایع بزرگ، متوسط و کوچک است تا با حفظ این مهم توسعه اشتغال فراهم شود.
فرماندار شازند گفت: توسعه و آینده این شهرستان به گردشگری گره خورده است و از ظرفیت آن باید به نحو مطلوب استفاده شود.
عرب افزود: مهاجرت به روستاها در شهرستان شازند اتفاق افتاده که این تغییر نتیجه وجود زیرساخت ها در روستاها است.
وی اظهارداشت: ساخت وسازهای عمرانی در شهرستان شازند موجب ایجاد اشتغال شده است.
شهرستان شازند از توابع استان مرکزی در ۳۳ کیلومتری جنوب غربی اراک واقع شده است و در این منطقه بیش از ۱۲۰ هزار نفر جمعیت زندگی می کند.