«منصور وحیدی‌فر» روز چهارشنبه در نشست با هنرمندان، فعالان قرآنی و اصحاب رسانه در خمین افزود: ۴۲ هزار نفراز اعضای این صندوق از خدمات بیمه و مزایای آن استفاده می‌کنند.
وی ادامه داد: فعالان قرآنی با هشت هزار عضو بیشترین اعضای بیمه شده صندوق هنرمندان را شامل می‌شوند.
قایم مقام صندوق اعتباری هنر اظهارداشت: هویت و اسناد هر هنرمندی که از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌ها تایید شود می‌تواند از تمام خدمات صندوق اعتباری هنر کشور بهره‌مند شود.
وحیدی‌فر با بیان اینکه صندوق اعتباری هنر با دید تسهیلگری اقدام به بیمه هنرمندان می‌کند، بیان کرد: نگاه موشکافانه و ارزیابی تخصصی  در شناسایی هنرمندان مورد توجه است تا افراد هنری  واقعی شناخته و تمیز داده شوند و مسئولیت تعیین و تشخیص این  مهم بر عهده اداره فرهنگ و ارشاد است.
وی از ایجاد سامانه جامع اطلاعات یکپارچه هنرمندان(سایه) تا ماه آینده خبر داد و اضافه کرد: در این سامانه هنرمندان ضمن عضویت می‌توانند تجربیات و آثارشان را بارگذاری کنند تا از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند شوند.
قایم مقام صندوق اعتباری هنر افزود: هنرمندان در سامانه پروانه می‌توانند با ارایه آثار هنری خود به‌صورت مجازی کسب و کار هنری انجام دهند.

وحیدی‌فر گفت: سه هزار و ۵۰۰ هنرمند در کشور کمک مستمری دریافت می‌کنند و ۳۸۰ هنرمند از مزایای طرح تکریم برخوردار هستند.
 وی ادامه داد: براساس برنامه اصل ششم، فعالیت اقتصادی در حوزه فرهنگی و هنری بایستی بیشتر از قبل رشد کند و این صندوق نیز با پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه و کسب و کار فرهنگی از کارآفرینی هنرمندان حمایت می کند..
قایم مقام صندوق اعتباری هنر تصریح کرد: مشکلات اصحاب رسانه، هنرمندان و فعالان قرآنی به‌دلیل فقر اطلاع رسانی از خدمات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر نیز در این نشست، هدف از حضور در شهرهای مختلف کشوررا شناسایی اهالی فرهنگ و هنر گمشده که سال‌هاست در حوزه هنر فعالیت می‌کنند ولی تاکنون از خدمات این صندوق بهره‌مند نشدند بیان کرد.
«زهرا حق شعار» افزود: بیش از ۲ سال است سفرهای حمایتی از هنرمندان سراسر کشور انجام می‌شودو تاکنون  به ۱۸ استان و بیش از ۱۲۰ شهر سفر شده است.
وی ادامه داد: استان مرکزی مهد مفاخر است که در راس آن‌ها بنیانگذار انقلاب اسلامی و امیرکبیر قرار دارد. 
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خمین نیز در این نشست گفت: ۴۱ هنرمند شامل ۱۳ نفر در حوزه هنرهای تجسمی، چهار نفر در حوزه نمایش، سه نفر از حوزه ادبی، یک نفر از حوزه موسیقی، ۱۵ نفر از حوزه قرآنی و چهار نفر از اصحاب رسانه از خدمات بیمه هنرمندان بهره‌مند هستند.
« آزاده محمدی » افزود: شمار بیمه‌شدگان شهرستان بیشتر است اما به‌دلیل معوقات پرداخت حق بیمه، بیمه آنان باطل شده است.
وی ادامه داد: هزینه‌های بالای پوشش بیمه سبب استقبال نکردن هنرمندان از آن شده است.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خمین اظهار داشت: با توجه به شرایط متغیر بیمه اطلاع رسانی درباره فرم‌های جدید و شرایط بیمه به موقع برای شهرستان‌ها فرستاده شود تا هنرمندان از این تغییرات آگاه شوند.
در این نشست هنرمندان رشته نمایش، موسیقی، ادبی، عکاسی، فعالان قرآنی و تعزیه خوانی و اصحاب رسانه مشکلات خود را بیان کردند.
خمین در جنوب استان مرکزی با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت است.

  
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.