«احمد سجادی» روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: این دهکده در دانشگاه آزاد اسلامی استان مستقر میشود و واحد قنات دانشگاه آزاد اراک مسئولیت راهبری موضوعات آن را برعهده دارد.
وی اظهار داشت: برای این دهکده شاکلهای پیشبینی شده که تمامی مراحل سنت حسنه ازدواج از نخستین تصمیم تا امور اجرایی، برگزاری آیین و جشن و پذیرایی از میهمانان را سرویسدهی میکند و هدف از آن کاهش هزینه ازدواج، توجه به مهارتهای همسرگزینی و زندگی شاداب و سالم و جلوگیری از آسیبهای اجتماعی است.
مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری مرکزی گفت: آموزش قبل از ازدواج، کانون زندگی پایدار، مشاوره خانوادگی و ارایه الگو زندگی موفق با کمترین هزینه برای زوجهای جوان در این دهکده پیشبینی شده است.
سجادی افزود: راهبردهای ترسیمی برای دهده خانواده به گونهای طراهی شده که بعد از ازدواج نیز ارایه خدمات متوقف نخواهد شد و مهارت ورزی و کیفیت زیست سالم تربیت فرزندان و مهار بحرانها تا دوران سالمندیدنبال شده و کمکهای لازم ارایه میشود.
وی اظهار داشت: دانشگاههای در زمره گروههای مرجع هستند که در کنار تولید و توسعه علم در حوزههای پرورشی و راهبری اخلاقی خانواده هم باید سهم موثر ایفا کنند و با راهاندازی دهکده خانواده شرایطی مهیا میشود که از ظرفیت فضای دانشگاه آزاد در مهار آسیبهای اجتماعی ترویج ازدواج آسان و اشاعه الگوهای زندگی سالم و شاد به بهترین شکل بهره گرفته شود.
مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری مرکزی گفت: برنامههای استانداری در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در قالب عمل و نمایه اجتماعی و فرهنگی استان است که به تمام مباحث اجتماعی و فرهنگی در روستا و شهر با محوریت کل جامعه هدف توجه دارد.
یک میلیون ۴۰۰ هزار نفر جمعیت استان مرکزی در ۱۲ شهرستان استان ساکن هستند.