سید «ابوالفضل نصرالهی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کمربند سبز حفاظتی در پلاک مهدی آباد با نصب ۸۰ پایه بتنی ایجاد شده است.

وی اظهارداشت: برای جلوگیری از تخریب و تجاوز به عرصه های ملی این میزان کمر بند حفاظتی با اعتبار ۸۰۰ میلیون ریال ایجاد شده است.

نصرالهی ادامه داد: طرح کمربند سبز حفاظتی با انجام مطالعات کارشناسی و ایجاد خاکریز ،حفر کانال، نصب علائم، حصارکشی و فنس کشی اجرا می شود.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری دلیجان افزود: کمربند حفاظتی در واقع نوعی مرز کنترلی و ایجاد مانع بین عرصه‌های منابع طبیعی و مستثنیات مردم است و باعث کاهش احتمال تصرف این عرصه‌ها می شود.

نصرالهی افزود: با اجرای این طرح مالکان از حدود اراضی خود آگاه می شوند و دعاوی این اداره نیز علیه متصرفان عرصه های ملی کاهش می یابد.

نصرالهی افزود: تاکنون کمربند سبز حفاظتی در ۳۶ هزار و ۵۰۰ متر مربع پلاک های نهر طویل، بهشت بیلاق علیا، بنار، بنار سرونه، سنجد، محمد آباد، مهدی آباد ، صدرآباد، نینه و کهک اجرا شده است.

دلیجان دارای ۲۲۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی است که ۶۶ هزار هکتار مراتع درجه یک، ۶۶ هزار هکتار مراتع متوسط و بقیه فقیر و بسیار فقیر است.

شهرستان دلیجان از توابع استان مرکزی ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.