به گزارش ایرنا، سید«علی آقازاده» در همایش طلایه‌داران فرهنگ ترافیک استان مرکزی، افزود: کنکاش علل حوادث رانندگی باید در شورای ترافیک برجسته‌تر شود و راهبردهای اثربخشی در راستای حل این معضل تدوین شود تا در نیمه دوم سال روند نزولی آمار کشته های ترافیکی در استان رقم بخورد.

وی اظهار داشت: مدیریت شهری اراک نیز باید برنامه و اقدامات خود در خصوص نصب دوربین را با جدیت دنبال کنند و راهبردهای روان‌سازی ترافیک و رفع نواقص موجود را با دقت نظر بیشتری انجام دهند.

 استاندار مرکزی گفت: دستگاه‌های اجرایی استان  باید برای کاهش آمار تلفات حوادث رانندگی همکاری بین‌بخشی اثرگذاری را تعریف کنند و در سایه مشارکت و فرهنگ‌سازی به کاهش خسارات و کشته های ترافیکی ناشی از تصادف‌ها کمک کنند.

آقازاده افزود: دانش‌آموزان در قالب همیار پلیس می‌توانند در کاهش این آمار نقش موثری داشته باشند و باید سهم آنان در فرهنگ سازی با برنامه‌های اثربخش و جذاب افزایش یابد.

وی اظهار داشت: نقش همیاران پلیس در خانه و در داخل خودرو در خصوص تذکر ایمنی در رانندگی حتی از اقدامات و  تذکر مامور راهنمایی و رانندگی در پاره‌ای موارد پررنگ‌تر است.

استاندار مرکزی گفت: آموزش و پرورش به توسعه فرهنگ ترافیک توجه بیشتر داشته باشد و با کمک گرفتن از نقش رسانه ها در حرکتی منسجم برای کاهش شمار حوادث رانندگی اقدام کند.

استان مرکزی  رتبه یازدهم کشور در فراوانی تصادف را دارد 

فرمانده  انتظامی استان مرکزی گفت: به ازای هر ۱۰۰ هزار تصادف ۲ هزار نفر کشته می‌شوند که این شاخص برای استان مرکزی یک هزار و ۳۷۶ کشته ترافیکی به ازای ۱۰۰ تصادف است.

سرهنگ «حسن مفخمی » افزود: استان مرکزی در نرخ وقوع حوادث رانندگینیز در کشور رتبه دوم را دارد که این مهم لزوم بازنگری در سیاست‌های مقابله و فرهنگ‌سازی را گوشزد می‌کند.

وی اظهار داشت: سه درصد کشته‌های ترافیکی و ۲ درصد از مجروحان ناشی از حوادث رانندگی کشور در استان مرکزی است.

فرمانده  انتظامی استان مرکزی گفت: تحقیقات ده سال اخیر درخصوص سهم عابران استان مرکزی از حوادث رانندگی نشان می‌دهد که در این سال‌ها شمار عابران کشته شده بیش از ۲ برابر شده است.

سرهنگ مفخمی افزود: تلفات ناشی از حوادث رانندگی موتورسیکلت در استان مرکزی نیز از ۳۰ درصد در سال ۸۸ به ۳۹ درصد در سال گذشته رسیده است.

وی اظهار داشت: موتورسیکلت‌سواران بیشترین آسیب را با شدت بالا در حوادث رانندگی درون شهری متحمل می‌شوند و فرهنگ‌سازی در استفاده از کلاه ایمنی ضروری است.

رئیس پلیس راهور استان مرکزی گفت: روزانه یک‌هزار و ۶ نفر در حوادث رانندگی  کشور مصدوم می‌شوند ونیمی از کسانی که در اثر حوادث رانندگی آسیب می‌بینند از قشر مولد جامعه و در سنین ۳۰ تا ۵۰ سال هستند.

سرهنگ سید«علی حسینی» افزود: پلیس با بهره‌گیری از تجهیزات و هوشمندسازی خدمات می‌کوشد به کاهش آمار و توسعه فرهنگ راهنمایی و رانندگی کمک کند.

در این آیین از فعالان برتر فرهنگ ترافیک استان تجلیل شد.

۶ هزار و ۲۷۸ کیلومتر جاده در استان مرکزی وجود دارد که ۸۳ درصد آن فرعی و روستایی است.

۶۹۹۱/۶۰۱۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.