«غلامرضا ملکی» روز چهارشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: ۲۹۸ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان به ارزش پنج هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال امسال در قالب خرید تضمینی از کشاورزان استان مرکزی خریداری و در سیلوها ذخیره‌سازی شده است.

وی ادامه داد: ۸۶ درصد طلب گندم‌کاران استان مرکزی با پرداخت این اعتبارات تاکنون پرداخت شده است.

معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی خاطرنشان کرد: طلب گندم‌کاران این استان با پرداخت این منابع مالی تا ۱۷ مردادماه تسویه و ۵۰ درصد طلب کشاورزانی که فهرست خرید محصول آنان به بانک ارسال شده تا نیمه شهریورماه  جاری پرداخت شده است.

ملکی یادآورشد: خرید تضمینی گندم مازد بر نیاز کشاورزان استان مرکزی از ابتدای خرداد ماه در استان آغاز شد و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد که با توجه به نزدیک شدن به پایان فصل خرید، می‌طلبد  کشاورزان زودتر نسبت به تحویل محصول خود به مراکز خرید اقدام کنند.

وی ادامه داد: ظرفیت ذخیره‌سازی گندم استان  ۶۰۰ هزار تن است که تاکنون بیش از نیاز یک سال استان گندم از کشاورزان خریداری و در سیلوها ذخیره شده است.

معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی یادآور شد: ۳۲۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان سال گذشته از گندم‌کاران استان خریداری شد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل خرید ۳۰۰ هزار تن از این محصول خریداری و ذخیره شود.

استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادرتخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور است که در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را دارد.

این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره‌بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.

۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می‌شود.

استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم‌مرغ از جایگاه ویژه ای در تولیدهای بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.

۱۹۵۵/۶۰۱۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.