«محمد تقی آبایی هزاوه» روز شنبه در جمع اصحاب رسانه، افزود: محموله های صادراتی امسال استان در حوزه های مختلف از جمله صنایع غذایی، حلال های شیمیایی، پوکه آمپول، ایزوگام و صنایع پوششی، ماهیان و گل های زینتی و سنگ های معدنی  بوده است.

وی ادامه داد: ۲۶ میلیون و ۷۵۶ هزار دلار کالا نیز سال گذشته توسط تعاونی های استان مرکزی به خارج از کشور صادر شده است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: ۹ شرکت تعاونی و ۲ اتحادیه  امسال در استان مرکزی ایجاد شد کهبا راه اندازی آن ها۶۰ اشتغال ایجاد شده است.

آبایی یادآور شد: سه هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری پارسال در مرحله نخست اجرای این طرح با هدف تکمیل زنجیره تولید، ارزش افزوده و حمایت از تامین بازار کار برای محصولات تولیدی به استان اختصاص یافته است که با نظارت های انجام شده بیش از ۹۰ درصد پرداخت این تسهیلات به متقاضیان در برای ایجاد طرح ها و محل مورد نظر هزینه شده است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: جذب این منابع مالی پنج هزار و ۴۴۹ شغل در استان به همراه دارد.

وی ادامه داد: ۲ هزار و ۲۵۳ طرح برای دریافت سه هزار و ۹۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری در کمیته های استانی و شهرستانی استان مرکزی مصوب و به بانک های عامل معرفی شده اند.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: پرداخت این تسهیلات پنج هزار و ۴۴۹ فرصت شغلی در شهرستان های استان ایجاد می کند.

آبایی گفت: یک هزار و ۵۹۹ طرح برای دریافت ۲ هزار و ۴۵۵ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری در بانک های عامل استان مرکزی مصوب  و یک هزار و ۵۳۸ طرح با منابع مالی ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال منجر به عقد قرارداد شده است.

وی ادامه داد: یک هزار و ۴۹۹ طرح با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۹۶۰ میلیارد ریال جذب و به متقاضیان پرداخت شده کهدر پی آن  سه هزار و ۲۳۱ شغل فراهم می شود.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به وجود تحریم ها و نوسانات اقتصادی در سال جاری با تلاش مسئولان و دولت تدبیر و امید وضعیت اقتصادی کشور در پنج ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته بهبود یافته است.

آبایی گفت: ۵۷ شرکت با ۱۶۴ ماه حقوق معوقه کارگری امسال در استان مرکزی وجود دارد که شمار آن ها در مدت مشابه پارسال  ۵۹ شرکت با ۲۰۵ ماه حقوق معوقه بوده است.

 وی ادامه داد: ۱۱ مورد از این واحدها در سال جاری دارای یک ماه حقوق معوقه هستند.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۲ مورد تجمع کارگری امسال  این استان وجود داشته که شمار آن ها نسبت به مدت مشابه پارسال پنج مرو کاهش دارد.

آباییاز ایجاد ۲ هزار و ۵۴۷ شغل از ابتدای سال جاری تا کنون در استان مرکزی خبر داد و گفت: مشاغل ایجاد شده در مدت مشابه سال گذشته در این استان یک هزار و ۷۸۹ شغل بوده است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی سامانه رصد، مشاغل خانگی و کاریابی ها را ملاک این مجموعه برای ایجاد اشتغال در استان عنوان کرد.

آبایی افزود: ۲ هزار و ۶۰۰ شغل امسال در استان مرکزی از بین رفته است  که تعداد این شغل ها در مدت مشابه سال گذشته سه هزار و ۶۲ شغل بوده است.

وی ادامه داد: شمارمشاغل از بین رفته استان مرکزی بر اساس مراجعه افراد بیکار شده به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان استخراج شده است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۹ بنگاه اقتصادی نیز امسال در این استان تعطیل شد که تعداد این بنگاه ها در مدت مشابه سال گذشته ۱۰ عدد بوده است.

آبایی افزود: ۲ هزار و ۴۷۹ نفر در این استان برای دریافت مقرری در سال جاری به سازمان تامین اجتماعی استان مرکزی معرفی شدند که آکار این بخش در مدت مشابه پارسال ۲ هزار و ۶۷۶ مورد بوده است.

وی بیان کرد: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان جانشین اقتصاد مقاومتی در استان مرکزی معرفی شده است و تا ۲ هفته آینده برای تشکیل نشست اقتصاد مقاومتی به این استان سفر می کند.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: ۲ هزار و ۱۱۵ مورد دادخواست نیز امسال به هیات های تشخیص این اداره کل ارایه شد که شمار این دادخواست ها در مدت مشابه سال گذشته ۲ هزار ۶۷۳ مورد بوده است.

وی ادامه داد: ۶۰ درصد دادخواست های ارایه شده به هیات های تشخیص در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی حل و فصل و ۴۰ درصد به دادگستری ارجاع شده است.

آبایی شمار حوادث ناشی از کار در را استان مرکزی در پنج ماه امسال  ۹۸ مورد عنوان کرد و ادامه داد: در مدت مشابه پارسال شمار این حوادث ۱۲۴ مورد بود.

وی یادآور شد: بر اساس سرشماری سال ۹۵ نرخ بیکاری استان مرکزی  ۹ و هشت دهم درصد بوده و ۴۵ هزار بیکار در این استان به ثبت رسیده است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: نرخ بیکاری استان مرکزی در پایان بهار امسال به یک دهم درصد کاهش نسبت به پایان سال گذشته به هشت و سه دهم درصد رسیده است.

آبایی اظهار داشت: ۲۱۶ تشکل فعال کارگری و کارفرمایی در پنج ماه امسال در استان مرکزی وجود دارد که تعداد این تشکل ها در مدت مشابه سال گذشته ۲۰۱ مورد بوده است.

وی با یادآوری برگزاری چهاردهمین جشنواره تقدیر از تعاونی های برتر کشور در سال جاری افزود: از ۲۷ تعاونی برتر از ۱۴ استان کشور امسال در این جشنواره تقدیر می شود که ۲ تعاونی از مجموع این طرح ها از استان مرکزی است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: ۳۲۶ تعاونی فعال در این استان وجود دارد که ۱۵ درصد آن ها در جشنواره تقدیر از تعاونی های برتر کشور شرکت کردند.

آبایی افزود: ۱۵ تعاون استان امسال نیز در سطح استان به عنوان تعاونی برتر انتخاب شده اند.

وی ادامه داد: بهره برداری از ۶۴۱ طرح تعاونی به صورت همزمان در سطح کشور آغاز شده که ۱۵ طرح آن شامل ۱۳ تعاونی و ۲ اتحادیه مربوط به استان مرکزی است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با یادآوری آغاز هفته تعاون از نهم شهریورماه در کشور و استان افزود: دیدار اعضای تعاونی ها با نماینده ولی فقیه، استاندار ، بهره برداری از طرح های تعاونی و حضور در نماز عبادی سیاسی روز جمعه از جمله برنامه های این هفته در سال جاری است.

آبایی گفت: بیش از پنج هزار تعاونی ثبت شده در استان مرکزی وجود دارد که ۲ هزار و ۲۰۷ عدد از آن ها فعال است.

وی ادامه داد: تعاونی های خدماتی با ۵۶۹ تعاونی فعال رتبه نخست، تعاونی های صنعتی با ۴۶۵، مسکن با ۲۰۲ ، حمل و نقل با ۱۰۳ و تامین نیازهای مصرف کنندگان با ۸۰ تعاونی در رتبه های بعدی تعاونی های فعال در سطح استان مرکزی قرار دارند.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی اظهار داشت: شهرستان اراک با ۶۱۱ تعاونی فعال، ساوه با ۳۱۴ و شازند با ۲۳۷ تعاونی رتبه اول تا سوم تعاونی های فعال را در استان به خود اختصاص داده اند.

قائم مقام بانک توسعه تعاون استان مرکزی نیز در این نشست گفت: این بانک با ۱۱ شعبه و سه باجه وظیفه خدمت رسانی به تعاونی ها و مردم استان را برعهده دارد.

«عبای مصلح آبادی» افزود: بانک توسعه تعاون بر اساس قانون باید ۷۰ درصد منابع خود را به بخش تعاون و ۳۰ درصد را به سایر حوزه ها از جمله ازدواج، مشاغل خانگی و پرداخت تسهیلات به نهادهای حمایتی  اختصاص دهد.

وی ادامه داد: ۶۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات سال گذشته توسط بانک توسعه تعاون استان مرکزی به زوج های استان پرداخت شده است.

قائم مقام بانک توسعه تعاون استان مرکزی گفت: ۵۳ میلیارد و ۵۱۰ میلیون ریال نیز در قالب ۴۲۴ طرح مشاغل خانگی سال گذشته توسط این بانک پرداخت شد که پرداخت این تسهیلات ۷۲۵ شغل در استان را به همراه داشته است.

مصلح آبادی با یادآوری اختصاص اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و مناطق عشایری به بانک توسعه تعاون استان مرکزی افزود: ۱۱۰ درصد منابع مالی اختصاص یافته به بانک توسعه تعاون این استان مصوب و ۸۰ درصد این منابع مالی به متقاضیان پرداخت شده است.

وی افزود: ۲۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و مناطق عشایری توسط بانک توسعه تعاون استان مرکزی به متقاضیان پرداخت شد که پرداخت این تسهیلات ۶۰ شغل در استان به همراه داشته است.

قائم مقام بانک توسعه تعاون استان مرکزی یاد آور شد: ۱۱ میلیارد ریال منابع مالی برای پرداخت به مددجویان کمیته امداد، سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برای پرداخت به مددجویان بهزیستی و ۱۰ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال بنیاد شهید و امور ایثارگران به بانک توسعه تعاون این استان اختصاص یافت که ۱۰۰ درصد این اعتبارات سال گذشته پرداخت شده است.

مصلح آبادی از اختصاص ۳۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات ازدواج امسال به بانک توسعه تعاون استان مرکزی خبر داد و گفت: ۲۹ میلیارد ریال این منابع مالی به متقاضیان پرداخت شده است.

وی افزود: ۴۳ میلیارد ریال منابع مالی برای پرداخت به طرح های مشاغل خانگی و هشت میلیارد ریال تسهیلات اشتغال برای پرداخت به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) امسال به بانک توسعه تعاون استان مرکزی اختصاص یافته است که ۲۰ میلیارد ریال از آن به متقاضیان پرداخت شده است.

قائم مقام بانک توسعه تعاون استان مرکزی اظهار داشت: چهار میلیارد ریال منابع مالی برای پرداخت به بهزیستی به بانک توسعه تعاون استان اختصاص یافته است که تا کنون ای نهاد معرفی به بانک نداشته است.

مصلح آبادی یادآور شد: ۱۵۰ میلیارد ریال نیز از محل منابع مالی رونق تولید سال گذشته به بانک توسعه تعاون استان مرکزی اختصاص یافت که ۱۰۰ درصد این منابع مالی جذب شده است.

استان مرکزی به عنوان چهارمین قطب صنعت کشور و بهره مندی از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی، ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

۱۹۵۵/۶۰۱۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.