حجت الاسلام «صفر قربان پو»ر روز شنبه در گفت و گو با  ایرنا، افزود: ۳۳۰ نفر از این مبلغان دینی از قم و تهران و بقیه از حوزه های علمیه استان مرکزی به نقاط مختلف شهری و روستایی این استان اعزام شدند.

وی ادامه داد: ۲ هزار ذاکر اهل بیت( مداح) و بیش از یک هزار و ۳۰۰ هیات مذهبی در دهه اول ماه محرم الحرام در تکایا، حسینیه ها و مساجد و محلات مختلف استان سازماندهی شده که بر اساس برنامه ریزی های از پیش تعیین شده به عزاداری می پردازند.

حجت الاسلام قربان پور اظهار داشت: صبوری و مقاومت در برابر توطئه ها، تهدیدها و تحریم های دشمنان و استحکام بخشی بنیان خانواده بر اساس بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری محور سخنرانی های مبلغان دینی است که در این راستا ضمن برگزاری کارگاه های آموزشی برای سخرنانان و مداحان، کتاب های تخصصی نیز به آن ها ارایه شده است.

وی بیان کرد: محتوا بخشی به آیین های سوگ و عزاداری سالار شهیدان، تبیین و تشریح آرمان ها و اهداف امام حسین(ع)، گسترش اتحاد و وحدت، توانمند سازی مخاطبان نسبت به مبانی نهضت عاشورا و برگزاری محافل انس با قرآن به خصوص در شب و روز عاشورا از دیگر مواردی است که روحانیان باید در مجالس عزاداری امام حسین(ع) مورد توجه قرار دهند.

حجت الاسلام قربان پور افزود: توصیه و تاکید بر انجام واجبات همچون اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر، ادای خمس و زکات، رعایت شئونات اسلامی در جامعه، تشویق بانوان به رعایت حجاب اسلامی و ترویج سبک زندگی اسلامی، ازدواج آسان و فرزند آورینیز باید در مراسم عزاداری امام حسین (ع) از سوی روحانیان مطرح شود.

وی تاکید کرد: آیین سوگواری امام حسین (ع) باید منطبق بر فرهنگ اسلامی و رهنمودهای بزرگان دین و معنویت باشد و از ورود بدعت ها به این آیین ها جلوگیری شود.

بیش از پنج هزار طلبه برادر و خواهر در ۳۰ حوزه علمیه در نقاط مختلف استان مرکزی تحصیل می کنند.

همچنین ۲ هزار مداح اهل بیت نیز به صورت سازماندهی شده زیر نظر کانون مداحان استان مرکزی فعالیت می کنند.

۳۰۱۷/۶۰۱۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.