به گزارش ایرنا، دکتر«محمد جمالیان» روز یکشنبه در نشست خبری با رسانه ها افزود: دانشگاه علوم پزشکی اراک از تامین اجتماعی یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان طلب دارد که با پرداخت آن می تواند با آن حجم زیادی از نیازها را برطرف کند.

وی اظهار داشت: یکی از بزرگترین چالش هایی که دانشگاه های علوم پزشکی در بخش دولتی و خصوصی با آن مواجه هستند، مطالبات بیمه ای است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:پرداخت نشدن به موقع مطالبات باعث شده تا دانشگاه های علوم پزشکی در ارایه خدمات و دستمزد نیروها با مشکل مواجه شود.

دکتر جمالیان در ادامه افزود: نظارت بر فعالیت عطاری ها از وظایف دانشگاه علوم پزشکی اراک  نیست اما ،به علت رشد قارچ گونه این صنف و تهدیدی که برای سلامت شهروندان دارد، نظارت بر فعالیت آنان در دستور کار این مجموعه قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: جمع آوری یک لیتر شربت متادون، مقادیری قرص روان گردان،داروهای چاقی و لاغری از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی اراک در برخورد با عطاری های متخلف بوده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین گفت: وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به زودی به استان مرکزی سفر خواهد داشت و اولویت برنامه ها در  این سفر طرح تکمیل بیمارستان ولیعصر(عج) اراک، بررسی مشکلات زیرساختی آموزش پزشکی و نیازهای اعضای هیات علمی استان است.

دکتر جمالیان افزود: ۲ هزار ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل بیمارستان ولیعصر(عج) اراک نیاز است  و تاکنون ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار ملی و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای این طرح عمرانی بهداشتی هزینه شده است.

وی در ادامه اظهار داشت: استان مرکزی ظرفیت تخصصی مطلوبی برای راه اندازی پیوند کلیه دارد که با ایجاد زیرساخت های فرهنگی امکان انجام جراحی در استان فراهم خواهد شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:تعامل شهری با حوزه درمان و پیشگیری ضعیف است و در بسیج فشار خون جمعیت شهری همکاری قابل پذیرشی در این بخش در استان نداشته است.

دکتر جمالیان افزود: تبلیغات در فضای مجازی همانند شمشیر دو لبه سلامت جامعه را مورد هدف قرار داده و برای کاهش آسیب باید آگاهی جامعه در بخش سلامت و بهداشت بهبود یابد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۹۴ درصد جمعیت بالای ۳۰ سال استان مرکزی در طرح بسیج فشارخون شرکت کردند.

دکتر«جواد نظری» افزود: ۱۰۰درصد جمعیت هدف زنان باردار و بیماران کلیوی استان در این طرح فشارسنجی شدند.

وی اظهار داشت: ۱۵ درصد از جمعیت ۳۰ سال به بالای استان به دلایل مختلف در طرح فشار خون شرکت نکردند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۱۰۰ درصد جمعیت استان به غیر از دلیجان و اراک در طرح بسیج ملی فشار خون شرکت کردند.

۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته‌های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.
۲۳۲ پزشک استان مرکزی در قالب دندانپزشک مطب دار و شاغل در دانشگاه‌ها و بیمارستان‌های غیردولتی فعالیت دارند.

۶۹۹۱/ ۶۰۱۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.