به گزارش ایرنا، سید «علی آقازاده» روز چهارشنبه در کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی افزود: مجموع تسهیلات مصوب شده برای بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک 500 میلیارد ریال است که با پرداخت 170 میلیارد ریال از آن فرآیند تکمیل این مرکز درمانی شتاب بیشتری می گیرد.
وی ادامه داد: بقیه تسهیلات بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک نیز سال آینده پرداخت می شود و بر این اساس عملیات ساخت این واحد درمانی مادر تخصصی تا پایان سال 98 تکمیل و به بهره برداری می رسد.
استاندار مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با تشریح شرایط هپکو اراک گفت: با وجود پیگیری های مجموعه مدیریتی استان قرار بود مجمع سالیانه این شرکت با تاخیر برگزار شود اما، نه تنها این مجمع برگزار شد بلکه میزان سرمایه آن نیز افزایش یافت که در این شرایط به هیچ عنوان به نفع کارخانه هپکو نیست.
آقازاده گفت: مجموعه مدیریت هپکو و سازمان خصوصی سازی باید ظرف مدت 2 ماه نسبت به ساماندهی این شرکت اقدام می کردند اما، اکنون همه وعده هابه فراموش سپرده شده و با این وضعیت زحمات نمایندگان و مدیریت استان در راستای احیای این شرکت به هدر می رود.
وی بیان کرد:پیگیری حل مشکلات هپکو با قوای سه گانه انجام شده و مدیریت استان با تمام توان این معضل را تا زمان ساماندهی پی می گیرد.
استاندار مرکزی افزود: عملکرد اقتصادی استان امسال در تمام بخش های صنعتی، کشاورزی و خدماتی مطلوب ارزیابی می شود و برای سال آینده باید با جدیت و برنامه ریزی های مدونی گام های توسعه محور دنبال شود.
آقازاده اظهار داشت: ایجاد 10 هزار فرصت شغلی برای مجموعه استان مرکزی در سال جاری تکلیف شده بود که تا کنون هشت هزار و 936 فرصت ایجاد شده است.
وی ابراز امیدواری کرد: سال آینده شرایط بهتری در خصوص ایجاد اشتغال در استان رقم بخورد و دستگاه های عضو کارگروه اشتغال باید در این خصوص برنامه داشته باشند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: حفظ اشتغال در شرایط کنونی امری ضروری است و مسئولان اقتصادی استان باید تمام تلاش را در این امر خطیر به کار بگیرند.
سید «مهدی مقدسی» افزود: با توجه به اینکه طرح اختصاص تسهیلات اشتغال روستایی جدید بود اما با مشارکت بانک های عامل و برنامه ریزی دستگاه های مسئول نتایج چشمگیری در استان داشت.
وی بیان کرد: با دستور مقام معظم رهبری و هماهنگی دولت و مصوبه مجلس، امید می رود که زمینه بهره مندی از منابع صندوق توسعه ملی برای تامین اعتبارات اشتغال روستایی فراهم شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی از تشکیل سه فراکسیون سیاسی مجلس شورای اسلامی در خصوص خروج از بحران کنونی خبر داد و گفت : بر اساس توافق اولیه با سران سه قوه، نخستین نشست در راستای این طرح روز گذشته برگزار شد و با توجه به اینکه مباحث ملی در این کمیته برای خروج از بحران مطرح می شود چنانچه مدیران دستگاه های اجرایی نظرات و پیشنهاداتی دارند می توانند ارایه دهند تا بتوان تدابیر ویژه ای در راستای رفع کردن مشکلات کنونی کشور برداشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: تسهیلات اشتغال روستایی ضمن توسعه و آبادانی و ایجاد اشتغال پایدار در مهاجرت معکوس روستاییان نیز نقش به سزایی ایفا کرده است.
«سعید فرخی» افزود: 100 درصد اعتبارات اشتغال روستایی تخصیص یافته اما باید سقف مصوبات افزایش یابد.
وی ادامه داد: استان مرکزی در پرداخت تسهیلات رونق تولید موفق عمل کرده که این مهم مرهون مساعدت بانک های دولتی است و مشارکت بانک های خصوصی نیز باید افزایش یابد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: از 300 هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید کشور در سال جاری 12 هزار میلیارد ریال سهم استان مرکزی بود که تا کنون 12 هزار 830 میلیارد ریال آن به یکهزار و 569 واحد صنعتی، کشاورزی و معدنی پرداخت شده است.
«محمدرضا حاجی پور» بیان کرد: تسهیلات رونق تولید در سه بخش نوسازی و بازسازی، سرمایه در گردش و تکمیل طرح های بالای 60 درصد پرداخت شده است.
وی ادامه داد: از سال 95 که تسهیلات رونق تولید از سوی دولت ابلاغ شد تاکنون بیش از نیمی از صنایع استان مرکزی موفق به دریافت این تسهیلات شده اند که ضمن حفظ اشتغال موجود میزان قابل توجهی نیز اشتغال جدید در استان ایجاد شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: بانک های ملت، ملی، تجارت، صادرات و توسعه تعاون بیشترین تسهیلات رونق تولید را به فعالان اقتصادی استان پرداخت کردند و مشارکت بانک های خصوصی بسیار ناچیز ارزیابی می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گفت: سه هزار و 126 میلیارد تسهیلات اشتغال روستایی به استان مرکزی ابلاغ شد که 910 میلیارد ریال آن سهم دستگاه حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) بهزیستی و اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران استان است.
«محمد تقی آبایی هزاوه» افزود: از مجموع 2 هزار و 216 میلیارد ریال تسهیلات باقی مانده نیز 100 درصد به بانک های عامل ابلاغ شده و یکهزار و 414 طرح متقاضی دریافت این تسهیلات هستند.
وی افزود: یکهزار و 560 میلیارد ریال تسهیلات تاکنون به یکهزار و 158 طرح کشاورزی پرداخت شده که 259 فرصت شغلی جدید در استان ایجاد شده است.
استان مرکزی 12 شهرستان، 33 شهر، 23 بخش و 795 روستای دارای دهیاری دارد.
3017/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.