به گزارش ایرنا سید«علی آقازاده» روز سه شنبه در نشست قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی، افزود: تهدیدهای بیولوژیکی و شیمیایی از ابزارهایی است که سرمایه انسانی را هدف قرار می دهد و پیش آمادگی و مراقبت های لازم در این زمینه امریمهم است.
وی اظهار داشت: اشراف اطلاعاتی نهادهای اجرایی و لایه های مردمی در استان مرکزی موجب شده که تاکنون در زمینه ها تهدیدو مشکلی برای محیط زیست و مردم به وجود نیاید که این مسئله نقطه قوت استان محسوب می شود.
استاندار مرکزی گفت: مشارکت متخصصان جوان در دستگاه های اجرایی برای بهبود علمی و تجربی در اهداف پدافند غیرعامل آرامش روانی جامعه را تضمین کرده و تهدیدها را کاهش می دهد.
آقازاده افزود: دشمنان نظام اسلامی همواره می کوشند تا به ایران اسیب بزنند و این مهم لزوم هوشیاری حداکثری را می طلبد
وی اظهار داشت: تهدیدات زیستی از موضوعاتی است که قرارگاه پدافند غیرعامل را در استان ها شکل داده و باید دستگاه ها با جدیت زمینه نگرانی را کاهش دهند و آرامش جامعه را حفظ کنند.
استاندار مرکزی گفت: موضوعات زیستی از عنوان هایی است که دشمنان آن را مورد توجه قرار می دهند اما با درایت و برنامه ریزی منسجم می توان توطئه آنان را خنثی کرد.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: شناسایی تهدیدات پدافند غیرعامل وظیفه دستگاه های اجرایی است.
«سعید فرخی» افزود: رصد، پایش و کنترل نخستین قدم دستگاه های اجرایی در حوزه شناسایی بهنگام و مهار تهدیدات زیستی است و باید تا قبل از بروز مشکل اقدامات صورت بگیرد.
وی گفت: پایان نامه های دانشگاهی با هزینه بالا تهیه می شود و جهت دهی به این پژوهش ها با محوریت تهدیدات زیستی و راهگشایی برای مشکلات استان باید تقویت شود.
در این نشست دستگاه های اجرایی از جمله حفاظت محیط زیست، جهاد کشاورزی، آب منطقه ای، دامپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری اقدامات خود در کاهش تهدیدات زیستی را ارایه کردند.
استان مرکزی 12 شهرستان، 33 شهر، 23 بخش، 795 روستای دارای دهیاری و یک میلیون و 440 هزار نفر جمعیت دارد.
6991/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.