به گزارش ایرنا، «سعید فرخی» روز شنبه در نشست شورای هماهنگی دانشگاه های استان مرکزی افزود: ایجاد مرکز ارتباط آموزش و پرورش با دانشگاه ها، مراکز علمی و پژوهشی آموزش و پرورش، پارک های علم و فناوری بستر ساز توسعه فرابخشی است.
وی ادامه داد: نیاز است کارگروهی با حضور دانشگاه اراک، پارک و علم و فناوری، آموزش و پرورش و نماینده استانداری و هیات اندیشه ورز استان مرکزی برای حمایت از مرکز ارتباط آموزش و پرورش و دانشگاه ها ایجاد شود و در مدت 2 تا سه هفته آینده راهکاری عملی برای اجرایی شدن این طرح در استان ارایه دهند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری با یادآوری آغاز فعالیت هشتمین دوره ملی مناظره دانشجویی همزمان با سراسر کشور در این استان افزود: آموزش نحوه مناظره و مباحثه در این دوره از مسابقات باید در دستور کار مسئولان مربوطه قرار گیرد.
وی ادامه داد: نیاز است اطلاع رسانی مناسبی برای حضور دانشجویان دانشگاه های استان در دوره از مسابقات مناظره دانشجویی توسط جهاد دانشگاهی استان مرکزی انجام و سایر دانشگاه ها نیز ظرف مدت یک هفته آینده نماینده خود را برای حضور در این مسابقات معرفی کنند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: ایجاد مرکز ارتباط آموزش و پرورش با دانشگاه ها، عمق بخشیدن به رشته های دانشگاهی و تحول در مراکز آموزش عالی در استان و کشور را به همراه دارد.
سید«مهدی مقدسی» افزود: اکنون با وجود فعالیت های علمی و آموزشی در دانشگاه ها بازدهی نیروهای دانش آموخته در این مراکز در جامعه کمرنگ است.
وی ادامه داد: با ایجاد مراکز ارتباط آموزش و پرورش با دانشگاه ها زمینه خروج دانش آموزان از کلاس درس و ورود آنان به محیط های دیگر و پاسخگویی به سوالات جوانان و نوجوانان فراهم می شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: با ایجاد مرکز ارتباط آموزش و پرورش با دانشگاه ها مشاهده اثر بخشی این مرکز در استان و توسعه آن در سایر استان ها و شهرستان های کشور فراهم می شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز گفت: ثبت نام دانشجویان برای حضور در مسابقات مناظره دانشجویی تا پایان بهمن ماه انجام می شود.
«مسعود شهرجردی» افزود: مرحله استانی و دانشگاهی این دوره از مسابقات پنجم اسفند ماه همزمان با روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی، مرحله منطقه ای مهرماه و مرحله کشوری این دوره از مسابقات آذرماه سال 98 در یکی از دانشگاه های تهران برگزار می شود.
وی ادامه داد: رشد و شکوفایی فرهنگ گفت و گو، تقویت روحیه حقیقت طلبی، ایجاد انگیزه در جامعه، افزایش آگاهی عمومی و زمینه سازی برای شکل گیری روحیه خلاق در بین دانشجویان از جمله اهداف برگزاری این مسابقات است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: یک میلیون و 150 هزار نفر در کنکور سال 96 شرکت کردند که 600 هزار نفر این افراد در رشته تجربی و 550 نفر در سایر حوزه ها با یکدیگر به رقابت پرداختند.
«حسن طاهر احمدی» افزود: بر اساس آمارهای موجود تعداد شرکت کنندگان در رشته های تجربی کنکور دانشگاه ها در سال های اخیر سیر صعودی و در رشته های انسانی و فیزیک سیر نزولی داشته است.
وی ادامه داد: داوطلبان رشته تجربی به امید حضور در رشته های پزشکی دانشگاه ها در کنکور مراکز آموزش عالی کشور شرکت کرده اند در صورتی که ظرفیت این رشته ها تنها پنج تا 6 هزار نفر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: 690 هزار نفر معادل یک و نیم برابر داوطلبان پسر کنکور سال 96 را دختران تشکیل داده بودند که برای ایجاد توازن نیاز است اقدام های مناسب توسط مسئولان در این حوزه انجام شود.
استان مرکزی با یک میلیون و 414 هزار نفر جمعیت ، 12 شهرستان و 33 شهر در قلب ایران قرار دارد.
1955/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.