سید محمد جعفری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود :402 میلیارد و 710 میلیون ریال از مطالبات گندمکاران مازندران از طریق سامانه جامع خرید تضمینی بانک عامل پرداخت شد.
وی افزود: با این میزان پرداختی تاکنون 41 درصد از مطالبات گندمکاران استان پرداخت شد و مابقی آن در صف انتظار پرداخت قرار گرفته است.
جعفری افزود: بیشترین آمار خرید تضمینی گندم مربوط به شهرستانهای بهشهر با 31 درصد، گلوگاه با 19 درصد و نکا با 18 درصد تحویل این محصول به مراکز خرید است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 ( مازندران، گلستان و سمنان ) با اشاره به آغاز زمان خرید گندم از کشاورزان مازندران ، گفت : خرید گندم تنها از کشاورزانی صورت می گیرد که نام آنها در سامانه پهنه بندی سازمان جهاد کشاورزی ثبت شده باشد .
وزارت جهاد کشاورزی برای جلوگیری از فعالیت دلالان در بخش محصولات کشاورزی ،با راه اندازی سامانه پهنه بندی سعی کرده به نوعی شناسنامه ای از میزان و نوع کشت محصولات کشاورزی را فراهم بکند.
کشاورزان براساس اطلاعاتی که در این سامانه وارد کرده اند از مزایا و خدمات جهاد کشاورزی در مراحل کشت و تولید محصولات کشاورزی خود برخوردار می شوند.
سطح زیر کشت گندم امسال در مازندران بیش از 48 هزار هکتار است که از این میزان 25 هزار هکتار به صورت دیم و مابقی به صورت آبی کشت می شود .
قیمت پایه خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم در سال زراعی جاری براساس 2 درصد افت غیرمفید و 4 درصد افت مفید 13 هزار ریال تعیین شد .
6990/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.