در این دوره 45 تن از جوانان دکل بند گلوگاهی زیر نظر استادان مجرب آموزش های لازم را برای ارتقا سطح ایمنی این شغل فرا می گیرند.
رییس مرکز فنی و حرفه ای گلوگاه به خبرنگار ایرنا گفت که این دوره 160 ساعت شامل 40 ساعت آموزش نظری و 120 ساعت آموزش عملی است .
بهروز عبدی سرفصل های این دوره آموزشی را شامل استفاده از ابزارها و به کارگیری نکات ایمنی و حفاظتی ، به کارگیری انواع تجهیزات و ماشین آلات ، سورت و ردیف چینی ، مونتاژ دکل های برقی و مخابراتی و نصب و راه اندازی و تست نهایی دکل انتقال نیرو و همچنین مخابرات و صدا و سیما معرفی کرد .
وی گفت که برای برگزاری این دوره آموزشی رایگان محدودیتی وجود ندارد و تمامی دکل بندان مازندران می توانند با ثبت نام در این دوره به صورت زمان بندی شده شرکت کنند.
شهرستان گلوگاه در شرق مازندران خاستگاه شغل دکل بندی در ایران است و بر اساس آمارهای رسمی هم اکنون بیش از 2 هزار دکل بند گلوگاهی در اقصی نقاط ایران و همچنین پروژه های وزارت نیرو در خارج از کشور به کار دکل بندی مشغولند .
این شغل پر خطر تاکنون دستکم 200 قربانی از میان جوانان گلوگاهی گرفت و حدود یکهزار نفر زخمی بر جای گذاشت .
کار دکل بند نصب دکل های بزرگ انتقال برق و مخابرات است و به همین صاحبان این مشاغل به طور معمول در خارج از محدوده شهری و مسکونی فعالیت دارند.
دکل بندی تا اواخر سال 91 در قوانین و مقررات کشور در تمامی بخش ها شغل محسوب نمی شد یعنی نه تنها به صورت مشخص در فهرست مشاغل تعریف شده سازمان تامین اجتماعی قرار نداشت ، بلکه حتی شغل آزاد نیز شناخته نمی شد.
دولت یازدهم در سال 93 به دنبال استمداد طلبی دکل بندان برای حل مشکلاتشان در گام اول مبلغ 140 میلیارد ریال برای آسیب دیدگان این شغل در مازندران اختصاص داد و گام های بعدی را برای حل مشکلاتی چون بیمه و بازنشستگی و برگزاری دوره های آموزشی برداشت .
7332/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.