سعدالله وطن خواه روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : نصب این دستگاه با توجه به افزایش پروازهای فرودگاه ساری ضروری بود و زمینه خرید آن هم با رفع تحریم ها میسر شد.
وی با اعلام این که دستگاه آی ال اس در آینده نزدیک نصب می شود ، گفت که برای خرید زمین مورد نیاز نصب دستگاه ، ایجاد زیرساخت های لازم و نیز خرید دستگاه 240 میلیارد ریال هزینه شده است .
وطن خواه افزود : شرکت فرودگاههای کشور تنها برای خرید زمین 10 هکتاری خارج از فرودگاه که زیرساخت های مورد نیاز این سامانه کمک ناوبری باید در آن ساخته و دستگاه نصب شود ، یکصد میلیارد ریال هزینه کرده است .
مدیرکل فرودگاههای مازندران گفت : با انجام اقدامات بعدی و لازم برای ایجاد زیر ساخت های نصب این دستگاه ، سایت سامانه در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد .
وی افزود : وجود سامانه آی ال اس که از تجهیزات کمک ناوبری مورد نیاز فرودگاهها برای هدایت هواپیماهاست ، باعث می شود تا فرود امن در شرایط بد آب و هوایی و کاهش دید خلبانان فراهم شود.
فرودگاه دشت ناز ساری یکی از سه فرودگاه مازندران و تنها فرودگاه بین المللی این استان است که از سال 1372 فعالیتش را آغاز کرد.
شرایط آب و هوائی ویژه مازندران از جمله مه گرفتگی تاکنون مهم ترین دلیل لغو پروازهای خروجی این فرودگاه و یا برگشت خوردن پروازهای ورودی به آن بوده است .
اواخر ماه اسفند امسال سفر وزیر ارتباطات برای شرکت در جلسه شورای اداری مازندران به خاطر شرایط بد آب و هوایی و امکان پذیر نبودن فرود هواپیما در فرودگاه دشت ناز ساری لغو شده بود.
هفته نخست فروردین ماه جاری هم 2 پرواز مسیر مشهد به ساری و تهران به ساری نیز به همین دلیل مجبور به فرود در فرودگاه مهرآباد تهران شدند.
مازندران سه فرودگاه در شهرستان های ساری ، رامسر و نوشهر دارد و ماهانه 680 پرواز در مسیرهای تهران ، مشهد ، شیراز ، بندرعباس ، عسلویه ، کیش ،اهواز ، عتبات عالیات و عربستان در این فرودگاهها نشست و برخاست دارند .
2096/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.